krzywer Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam. Mój kombi poszedł do reklamacji, a nie chcąc być zupełnie wyłączony z jazdy - postanowiłem rozejrzeć się za jakąś niedrogą kurtką tekstylną. Czy ktoś może miał styczność z w/w kurtką i wie co to jest warte? Ewentualnie możecie polecić coś w podobnym/niewiele większym zakresie cenowym? http://www.zklamki.pl/aat Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziol Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Siemka, nie widzę tematu powitalnego więc witojcie ewerybodi :smile: podpinam się pod najbardziej interesujący mnie w tej chwili temat. 2 tygodnie temu kupiłem pierwsze moto, wybór padł na gixera 600 z 99r. Moto może miało 2 delikatne szlify ale tak to prościutkie, zwinne, zrywne i naj naj naj :icon_mrgreen: a może teraz do sedna sprawy, jako że temperatura to nie jest już letnie szaleństwo szukam kurtki teks i wynalazłem takie dwa cudeńka: Held Faith : held Modeka Shield Pro: modeka proszę o jakieś opinie, jak z wentylacją, jak materiały, membrana ?? opinie o kombiakach skórzanych to pewnie gdzie indziej :icon_rolleyes: Thx Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Zakupiłem na wyprzedaży nie tak dawno Modeke Challenger za 501zł - jest to turystyk ale wykonanie i jakość widać i czuć z każdej strony - po prostu super. Za dużo nie wypróbowana ale na dwie wyprawy sprawdziła sie bardzo dobrze. Dobrze izoluje od wiatru i chłodu. Osobiscie to polecam modele w wypinaną membraną ponieważ w cieplejsze dni bedziecie jeżdzić jak w reklamówce. Z drugiej strony za takie pieniądze powinna ja mieć?! Udanych i trafnych wyborów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziol Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 hej, dzięki za info, opinia przydatna bo jestem już po przymiarce modeki shield pro i powiem tylko tyle, że bardzo fajnie leży, sprawia wrażenie solidnej a w ciuszkach teks zależy mi na ochronie przed zimnem i tu zapowiada się OK! lecz z innego forum uzyskałem bardzo pozytywne opinie o produktach held'a, a na dodatek wskazano mi sklepik w mojej mieścinie gdzie jest masakryczny wybór tej marki. Wniosek, czekam do zimy, a nóż widelec jakaś obniżka się trafi :icon_biggrin: i co bardziej mi przypasuje to w przyszłym sezonie wam zrecenzuje. Pzdr p.s. a jakieś fajne buciki, ktoś coś wie ?? :icon_rolleyes: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 p.s. a jakieś fajne buciki, ktoś coś wie ?? :icon_rolleyes: :biggrin: tak. życzę owocnej lektury jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi