pro. Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witajcie, W tym miesiącu robię przesiadkę na SXFa 250. Z racji tego chciałbym prosić o kilka porad. Myślę że są to podstawowe rzeczy - ile mth go docierać, jaki olej lać, co ile regulować zawory, kiedy robić przeglądy. To mój pierwszy 4T dlatego chciałbym dowiedzieć się jak najwięcej nt. tego modelu od osób które już dłużej polatały tym modelem. Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję. Pozdrawiam pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Wszystko to znajdziesz w manualu. Pewnie część z zawartych w nim danych jest zgodna z prawdą :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Manual to suche fakty. Jak robiłem z nim gaźnik w 125, to odpalić później motor nie chciał. Potrzebuję opinii z życia wziętych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Manual to suche fakty. Jak robiłem z nim gaźnik w 125, to odpalić później motor nie chciał. Potrzebuję opinii z życia wziętych :) Manual to tylko pomoc teoretyczna a nie Twój mechanik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 A ja właśnie potrzebuję porad mechaników, a nie kwestionowania słuszności używania manuala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 tu możesz sobie poczytać http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=119471&st=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 niebede zakladal nowego tematu wiec sie podepne ,czy 2008 sx250f 4T ma jakies wady fabryczne lub problemy z zywotnoscia ?? , mam mozliwosc nabyc w dobrej monecie pozostalosci z magazynu z zerowym przebiegiem Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 niebede zakladal nowego tematu wiec sie podepne ,czy 2008 sx250f 4T ma jakies wady fabryczne lub problemy z zywotnoscia ?? , mam mozliwosc nabyc w dobrej monecie pozostalosci z magazynu z zerowym przebiegiem Jak dla mnie to zawieszenie WP i PDS :P strasznie kołkowate ;). A tak ogólnie moto ok , nie którzy wymieniają ori napinacz rozrządu na manualny bo bywają z nim problemy* *większość problemów wynika z niewiedzy użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 no dobra ale jak to sie spisuje w lesie , jakies dodatkowe wiatraki ? , zawiechem sie niemartwie bo skokow czy predkosci niebede rozwijal,potrzebuje cos lekkiego po sniegu poszalec itp , chyba ze jak wszyscy wybiore yz250 Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 No właśnie zawias jest taki sztywny, stricto motocrossowy. Sprawować się sprawuje dobrze. mam kumpla który lata po lesie sxf-em tylko ze 06 i nie narzeka. Przeżył wybuch silnika spowodowany właśnie nieszczęsnym napinaczem, teraz ma manualny i nie słysze żeby narzekał na coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BadBoyKTM Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Witam, Ja też miałbym pytanie jakie wady mogą mi wyskoczyć w Ktm sx-f 250 4t ? Czego muszę się spodziewać i co mnie może zaskoczyc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi