NUMANOID Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 PODAJ WYMIARY,JA CI WYKONAM TO NA TOKARCE Z MOSIĄDZU,STALI LUB TEFLONU I SOBIE ODBIERZESZ W LIBANIE ;) DZIŚ PODASZ JUTRO MASZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Numanoid wytłumacz mi o co chodzi z tym Libanem bo nie jarzę :biggrin: Lubin = Liban ? Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUMANOID Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 TAK DOKŁADNIE :rolleyes:TAKI MIEJSCOWY SLANG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Chłopaki dzięki za wsparcie, jutro pogrzebię. Smoczycę garażuję w pracy więc jak będę miał wolną chwilę to podziałam. Artur dzięki za porady, pomyślę nad tym młotkiem bezwładnościowym. NUMANOID dzięki za ofertę, jak się chłopaki w pracy nie spiszą i będą robić problemy z dorobieniem czegokolwiek to uderzam do Ciebie. Jak tylko wydobędę to ustrojstwo dam znać i załączę foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUMANOID Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 SPOKO,MAM DOSTĘP NA CODZIEŃ DO TOKARNI I INNYCH URZĄDZEŃ. :biggrin: TAKŻE NIE MA PROBLEMU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Panowie szukam w dobrej cenie bagażnika na tylny kufer do venturki.Może być używany. :rolleyes: http://allegro.pl/show_item.php?item=2177236122A jak chcesz używany to mogę go trochę powycierać :biggrin: Ale z ceną już nic Ci nie zrobię :laugh: Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUMANOID Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 SPOKO,MAM DOSTĘP NA CODZIEŃ DO TOKARNI I INNYCH URZĄDZEŃ. :biggrin: TAKŻE NIE MA PROBLEMU.Taki właśnie kupiłem ale w polkomie za 490 zł z przesyłka;;;;; :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Taki właśnie kupiłem ale w polkomie za 490 zł z przesyłka;;;;; :laugh: To dobra cena. Targowałeś się? Bo on jest za 493 zł + koszty wysyłki. Wierciłeś już otwory? Jest do tego jakiś szablon? W Legnicy piękna pogoda, coś koło 6 stopni na plusie. Bezchmurne niebo. Idę się karnąć :) Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUMANOID Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Kilka razy już u niego kupowałem,jak miałem draga.Szablonu chyba nie ma , ale po co? łato można ustawić i nawiercić otwory.Lada dzień ma być u mnie ..Dzisiaj godzillaw ruchu ,wymieniłem świece,rozkonserwowałem i ciskam po Libanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 ja dziś wymieniłem olej i filtr czekam na oponę i też będś smigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Ja właśnie przymierzam się do zmiany tylnej opony. Kupiłem Smoczycę z Michelinem Commanderem z przodu i Dunlopem D404 z tyłu. Dunlop jak dla mnie porażka kompletna. Po przejechaniu jakiś 2500km bieżnik mi się kończy :banghead: Wymieniam na Commandera i zobaczymy. Tylko ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajcow Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Mój sprzęcik również czeka na wymiane tylnej oponki (zastanawiam sie jaką wybrać ) po za tym narazie zakupiołem części eksploatacyjne typu:olej , świece, filtry i biore sie do pracy . Mam zamiar też wymienić sztbe na niższą bo jazda w deszczową noc to samobujstwo (jadące samochody z naprzeciwka powodują że nie widać dosłownioe nic -nawet krawężnika ).Po zdemontowaniu kufrów bocznych i centralnego , oraz przedniej czaszy widze że motocykl leżał :(-zaspawanew pękniecie na przedniej czaszy (widoczne od wewnątrz)-pęknięty kufer boczny (kupiłem specjalny klej i skleiłem -a wśrodku wzmocnie żywicą )reszta wygląda dobrze -hmm a poprzedni właściciel zaklinał sie że bez wypadkowyMyśle że w niedługim czasie zakończe przegląd (a każdy motocykl który kupiłem do tej pory rozbieram na czynniki pierwsze ) i kiedy zrobi sie naprawde ciepło będe gotów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) Ja mam szybe dorabiana (oryginalna tez ze sprzetem dostałem), na początku wydawało mi sie, że ktos ją ch...wo zrobił, jest sporo szersza od oryginału i sporo nizsza, ale po jazdach okazało się, że jest dobrze przemyslana. (mam RSTD nie Venture). Pękniecia bocznych kufrow to chyba widziałes, czy po zapewnieniach potrzedniego własciciela nawet do nich nie zagladałes ? Taki był wiarygodny :) Edytowane 3 Marca 2012 przez Jacek6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Aktualizacja tematu wycieku płynu chłodniczego. Zgodnie z poradą spróbowałem wkręcić świecę i wszystko pasuje. Nie trzeba było niczego wybijać - trzymając wkręconą świecę w garści można z łatwością wyciągnąć korek. Może to właśnie jest problem, że za łatwo wyszedł. Korek jest gumowy z metalowym środkiem. Jutro spuszczam resztkę płynu z układu, wyciągam korki, dokładnie wszystko wycieram smaruję delikatnie silikonem (chyba czerwonym bo to niby do wysokich temperatur) i wkładam wszystko na miejsce. Nie wiecie czasem ile toto musi schnąć. Potem tylko uzupełnić płyn i mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Jeśli macie jakieś sugestie to będę wdzięczny za wskazówki. Zwłaszacza jeśli chodzi o spuszczenie i zalanie płynu chłodniczego ale mam nadzieję, że nie ma tu żadnych specjalnych czarów marów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 większość agencji reklamowych dorobi szybę z poliwęglanu 3 mm może 4 mm. zrobią taka wysokość i szerokość jak się żywnie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi