maciejka 750 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Z okazji powstania forum VENTUREK zaproponowałem spotkanie 5-7 września w Sielpii w ośrodku gdzie już byliśmy, czy byli by chętni na przyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Z okazji powstania forum VENTUREK zaproponowałem spotkanie 5-7 września w Sielpii w ośrodku gdzie już byliśmy, czy byli by chętni na przyjazd?Nie jedziesz na SHADO-BIS-KO :icon_question: :eek: Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez mercurius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dla mnie termin wypada od 1 września idę do nowej roboty więc zero dni urlopu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 przeżyją jak raz nie będę .Dariow a w sobotę? z katowic to tylko 200km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Wojtasm, Haytauer i Young_80 to może jutro jak nie będzie padało skoczymy do Żor do miasteczka Westernowego Twinpigs No niestety ja 15 wyjezdzam w Bieszczady na 3 motoryDariow to może się gdzieś spotkamy w trasie bo ja też z ekipą startujemy w czwartek w tym kierumku piątek mała pętla sobota duże pętla beskidzkahttp://mkm.net.pl/forum/download.php?id=1937&sid=41e06bcf8d455cbb8e8ff8cb99fa4568http://www.przewodnik-bieszczady.pl/content/bieszczadzkie-obwodnice/duza-obwodnica.html baza wypadowa z Dynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dariow to może się gdzieś spotkamy w trasie bo ja też z ekipą startujemy w czwartek w tym kierumku piątek mała pętla sobota duże pętla beskidzka http://mkm.net.pl/forum/download.php?id=1937&sid=41e06bcf8d455cbb8e8ff8cb99fa4568 http://www.przewodnik-bieszczady.pl/content/bieszczadzkie-obwodnice/duza-obwodnica.html baza wypadowa z Dynowa Nie beskidzka a bieszczadzka :) Gdzie koczujecie w Dynowie to zaglądnę :) to tylko 40 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dariow to może się gdzieś spotkamy w trasie bo ja też z ekipą startujemy w czwartek w tym kierumku piątek mała pętla sobota duże pętla beskidzkahttp://mkm.net.pl/forum/download.php?id=1937&sid=41e06bcf8d455cbb8e8ff8cb99fa4568http://www.przewodnik-bieszczady.pl/content/bieszczadzkie-obwodnice/duza-obwodnica.html baza wypadowa z DynowaMy wyjedziemy w piatek okolo 8.00 rano z Katowic wiec na miejscu bedziemy koło 14-15 a co dalej to się okaże na miejscu jak się rozlokujemy, my nocujemy w miejscowości Łukowe przeżyją jak raz nie będę .Dariow a w sobotę? z katowic to tylko 200kmW soboty niestety też się tam pracuje, możliwe że jako nowy będę musiał przyjść dlatego nie mogę nic na pewno powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_80 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja jak już wcześniej pisałem jutro wyjeżdżam, pierwszy wolny weekend będę miał 19-21 września, Sezon się jeszcze nie kończy więc mam nadzieję będzie okazja razem pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wto Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Korsarz. Wielkie dzięki za namiary na firmę regenerującą centralne amory. Właśnie dzisiaj dostałem naprawiony ale sprawdzę dopiero jak wrócę do domu z westu. Koszt naprawy z przesyłką 435pln. Dobry kontakt z firmą pisemna gwarancja na 2 lata.Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Faktycznie bieszczadzka ;) troche plan się zmienił miał być Dynów a bedzie tuż obok ;Kompleks Rekreacyjno Sportowy "Pod Dębiną" w Bachórzu; pod Dynowem. :rolleyes: Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Kristofer MKM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Faktycznie bieszczadzka ;) troche plan się zmienił miał być Dynów a bedzie tuż obok ;Kompleks Rekreacyjno Sportowy "Pod Dębiną" w Bachórzu; pod Dynowem. :rolleyes: Kiedy tam będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jadąc dzisiaj z Bieszczad spotkałem dwie Ventki czarne, jedną na trasie Krosno-Jasło-Pilzno a drugą w Chełmku czy to ktoś z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Pozdrawiam kolegów. Dawno nie odpalałem forum, więc zaglądnąłem na chwilę i widzę kilku nowych "Ventkarzy". Cieszę się, że przybywa kierowców jednośladowych mastodontów. Jeszcze raz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haytauer Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jutro jeżeli pogoda dopisze planowany jest skok na Twinpigs w Żorach na 19.00 - oczywiście jak pogoda dopisze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) No ja raczej planuję dalszy wyjazd jadę dzisiaj do Spały i wracam w niedzielę, jak by ktoś miał ochotę na spotkanie, kawkę lub kilka kilometrów wspólnie to zapraszam, telefon w moim profilu lub na liście alarmowej :) Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Dariow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi