Dariow Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Jacek a ty jutro nie skoczyłbys gdzies na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Piter, ale czy dostepne to juz nie patrzyles ... Akurat moje rozmiary są dostępne.Trzeba poszukać jak nie w tym sklepie to w innym.To tylko propozycja,a nie gotowe namiary. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi71 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ja już kombinuje jak sie jutro wyrwac i może się uda, ale najszybciej ok 13, 14.00Widzę że skoro ekipa z Chorzowa, Katowic, może Opola i Raciborza to trzeba wymyślić jakieś miejsce uśrednione w odległości.Jakieś propozycje? Gliwice? Cytuj to co najlepsze w motoryzacji to motocykle, samochody i ich części :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO.STAR Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Właśnie chyba Michelin nie ma tych rozmiarów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi71 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Temat kawy na Śląsku chyba umarł śmiercią naturalną... Edytowane 22 Września 2013 przez bobi71 Cytuj to co najlepsze w motoryzacji to motocykle, samochody i ich części :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Witam kolegów sezon prawie się kończy ( u mnie na pewno po ostatnim wypadzie w Polskę wyszło mi płótno z tylnej oponki) zjechana na maxa...mam pytanie ?na jakiś oponkach śmigacie w Venturce ,jak miałem Royalkę Tuer to śmigałem na Danlopach i nie mam dobrego zdania , dwa sezony śmigałem też na Continetalach i byłem zadowolony czeka mnie wymiana pewnie założę Continetale ale chętnie posłucham innych opinii. Pozdro Mario BytówMetzeler sprawdzone w Venturach na mokrej i suchej nawierzchni ładnych pare kilometrów ..... ale co kto lubi!!!!! ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Bobi niestety koledzy sie nie odezwali, moze nastepnym razem się uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Metzeller oryginalny niemiecki jest OK ale z brazyli to już nie to :/ Polecam Michelin Commander II udało mi się na tej oponie nawet drift Royalem zrobić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Jacek a ty jutro nie skoczyłbys gdzies na kawęZa pozno tu wlazlem. Troche kilometrow dzis zrobilismy, tak jak zwykle, gdzies bez sensu, to moglismy kawe zmontowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Chłopie trzeba dzwonić, po co wpisałem swôj numer w profilu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Metzeller oryginalny niemiecki jest OK ale z brazyli to już nie to :/ Polecam Michelin Commander II udało mi się na tej oponie nawet drift Royalem zrobić ;)a gdzie dostałeś te opony chodzi mi o komplet Commandre II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Chłopie trzeba dzwonić, po co wpisałem swôj numer w profilu :(Zeby dzwonic, to trzeba najpierw tu wleść i widzieć, ze cos sie szykuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi71 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Zeby dzwonic, to trzeba najpierw tu wleść i widzieć, ze cos sie szykuje .... Chłopy, umówmy sie może tak, że jak którys z nas tutaj z okolic będzie miał kilka godzin na wypad to wtedy dzwoni do pozostałych, albo pisze tutaj i śle SMSy do wszystkich że coś sie kroi i wtedy zerkamy na emaile i OK.Ja i tak widze na bieżąco co sie tutaj wypisuje bo subskrybuję ten temat i dostaje emaile o każdych tutaj wypocinach. Dzisiaj emaile sie czyta w telefonach więc od razu widac na ekranie że coś nowego wpadło.Już sie nie mogę doczekać do kolejnej szansy na spotkanie. W tygodniu może być ciężko, ale weekend wygląda dośc spoko. Cytuj to co najlepsze w motoryzacji to motocykle, samochody i ich części :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 a gdzie dostałeś te opony chodzi mi o komplet Commandre II Kurcze nie pamiętam :( Szukałem na necie i gdzieś je trafiłem chyba oponeo ale z tego co widzę to nawet wujek google ich nie znajduje. Poczekaj może po sezonie się coś trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Chwilkę mnie nie było, a tu proszę! Tylu nowych kolegów z Ventkami! Można rozpocząć zawody w "Vętkowaniu". Pozdrawiam i szerokości. Sezon jeszcze trwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi