maniek1z Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dariowjeżdżą nakręciłem 500 w deszczu tragedia, fajna impreza na srebrnej górze Majówka na Twierdzy Srebrna Góra- Zlot Poszukiwaczy Skarbów + Giełda Staroci 1-5.05.2013 niestety pogoda nie dopisała i nic nie było widać oraz frekwencja słaba ale polecam klimat fajny i będzie w czerwcu motocyklowy http://www.motozloty.com/component/content/article/10-imprezy/8-rock-n-ride-srebrna-gora chyba się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrej.p Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 witam mam problem z venture ; silnik stracil moc i czasem strzela w rurę , zacznę od wymiany świec -dzisiaj wykręciłem- są firmy denso x24 epr-us wyglądają na dobre ale wymienię i zobaczę jaki będzie efekt tylko czy takie same czy denso irydowe i co dalej jak będzie bez zmian może ktoś mi podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dariowjeżdżą nakręciłem 500 w deszczu tragedia, fajna impreza na srebrnej górze Majówka na Twierdzy Srebrna Góra- Zlot Poszukiwaczy Skarbów + Giełda Staroci 1-5.05.2013 niestety pogoda nie dopisała i nic nie było widać oraz frekwencja słaba ale polecam klimat fajny i będzie w czerwcu motocyklowy http://www.motozloty.com/component/content/article/10-imprezy/8-rock-n-ride-srebrna-gora chyba się wybiorę Jeżdżą, jeżdżą. Wczoraj wróciłem z Koszalina. Ventka pięknie się spisała. Co do deszczu to wracałem z zielonki też z mokrą dupą. Już miałem Numanoida odwiedzić, ale obawy miałem, że może być na ostro? :biggrin: Tak na marginesie to spotkałem na trasie, 1 maja czarną ventkę. Trasa Białogard- Drawsko. Kolor czarny. Może to był kolega Zbysio z naszego forum? witam mam problem z venture ; silnik stracil moc i czasem strzela w rurę , zacznę od wymiany świec -dzisiaj wykręciłem- są firmy denso x24 epr-us wyglądają na dobre ale wymienię i zobaczę jaki będzie efekt tylko czy takie same czy denso irydowe i co dalej jak będzie bez zmian może ktoś mi podpowie Co do świec to zawsze stosowałem NK za 13 zł. Nigdy nie miałem awarii na trasie. Mam zawsze zapas, ale nie był potrzebny. Teraz z innej beczki. Może ktoś polecić klocki na przód jakiejś firmy? Nie chodzi mi o tanie, czy drogie. Normalne dobre klocki. Założyłem tarcze i nowe klocki. Dojeżdżając do świateł, tak piszczą, że jest wstyd, żeby w takim motocyklu, takie rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Harbuz mi też klocki piszczą zwłaszcza po deszczu :biggrin: a mam chyba oryginały założone i są dosyć grube, ciężko wydać kasę na coś co też może piszczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Mi tez piszcza, ale tylko w ostatniej fazie hamowania, tak jak zostanie pol metra b. asfaltu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Hej Venturowcy jak już pojeździcie to zerknijcie na to dla mnie bomba :biggrin:http://otomoto.pl/yamaha-royal-star-xvz-venture-igla-trike-trajka-M3629303.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Ja zmieniałem ostatnio i ponoć nie ma żadnej różnicy. W zależności jakiej firmy wybierzesz zawsze możesz zweryfikować w katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Śliczna Ventka Sahib. Jestem pełen podziwu dla włożonej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Hej Venturowcy jak już pojeździcie to zerknijcie na to dla mnie bomba :biggrin:http://otomoto.pl/yamaha-royal-star-xvz-venture-igla-trike-trajka-M3629303.htmlJak po kolejnym wypadku nie będę w stanie utrzymać mojej Kochanki, to kupię sobie trajkę, ale na razie wybacz zostaję przy 2oo ;) Przyczepka, tak, ale jakaś beczka z napisem „wino”, „piwo” lub „whisky”. Oczywiście w cudzysłowie mam na myśli konkretną markę, a nie sam napis, ale aby mój post nie zawierał lokowania produktu ;) Zobaczycie na zlocie – tyle, że nie w tym roku. Na razie jest pomysł i trwają przygotowania ;) Lewa w górę! Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek12345 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 mam pytanie czy tarcze sprzeglaz 2000 roku pasuja do rocznika 2007 na alegro sa tylko do 2001roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Tak pół żartem pół serio. Dzisiaj osunęła mi się Ventka. Położyłem się na prawą stronę. Pękła owiewka, ale jutro ją skleimy. Te pół żartem jest to, że niby miała być taka ciężka, a poderwałem ją w 3 sek. Może dlatego, że wstyd był i się ludzie śmiali :laugh: .Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Tak pół żartem pół serio. Dzisiaj osunęła mi się Ventka. Położyłem się na prawą stronę. Pękła owiewka, ale jutro ją skleimy. Te pół żartem jest to, że niby miała być taka ciężka, a poderwałem ją w 3 sek. Może dlatego, że wstyd był i się ludzie śmiali :laugh: .Pzdr. ja moja położyłem na drugi dzień po zakupie wyciagając z garażu i też ją zaraz podniosłem bo leżala na lewej stronie natomiast naśtępnym razem kiedy lezała an prawej to już nie dałem rady hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Też swoją położyłem w garażu ale nic kompletnie się nie stało, oparła się na rurach i tyle. Sam ją podniosłem, zgodnie z instrukcjąz YouTube :-) Ale potwierdzam, największym moim koszmarem była myśl że mogę ją położyć przy ludziach :-/ Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrej.p Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) witam panowie- na allegro jest venture 2007 r w debicy czy ktoś może zna jej losy bo mój znajomy chciałby ja kopic. może ktoś z was wie i zna adres strony żeby sprawdzić historie po numerze vin. pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Edytowane 23 Maja 2013 przez andrej.p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 witam panowie- na allegro jest venture 2007 r w debicy czy ktoś może zna jej losy bo mój znajomy chciałby ja kopic. może ktoś z was wie i zna adres strony żeby sprawdzić historie po numerze vin. pozdrawiam i czekam na odpowiedziwitam ja dokonywałem weryfikacji na stronie http://vinfax.pl/ ale dopiero po zakupie i w mojej ocenie trochę mało informacji natomiast pieniadze jakies spoko co do sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi