Dariow Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Witaj Remas Robertus uważaj żebyś nie dobił za dużo powietrza bo wystarczy dwa trzy ruchy i już jest pełno :biggrin: Jacek ja szukałem kiedyś ale bagażnika oryginalnego pod kufer z Ventury i znalazłem na allegro używany za 200 zeta Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Dariow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysio Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Cześć ventury może ktoś wie kiedy ta zima minie . Ja osobiście mam jej dość, tak chciałbym już wyprowadzić moją venturke i pośmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witaj Remas Robertus uważaj żebyś nie dobił za dużo powietrza bo wystarczy dwa trzy ruchy i już jest pełno :biggrin: Jacek ja szukałem kiedyś ale bagażnika oryginalnego pod kufer z Ventury i znalazłem na allegro używany za 200 zeta Dariow, daj zdjecie jak sprzet wyglada z bagaznikiem od Venture. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jacek dopiero założę jak będę gdzieś jechał dalej i jak będę już miał kufer który do mnie leci z USA (uprzedzę pytanie niestety nie oryginał :) ), bez kufra wygląda kiepsko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek12345 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam wszystkich .Mam problem z wiazka od tylnych glosnikow ktos wypial piny z kosc od strony glosnikow,, ladnie wypial :dry: jakies kolory lub zdjecie kosci od tylu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 kostki powinny pasować nie da sie ich pomylić pasujatylko do jedngo gniazda, myśllę że w całym moto tak jest a przynajmniej u mnie rozbierałem już kilkakrotnie kufer i nie bylo problemu podobnie jak z wiązkami pod czachą jak znajdę chwile to przeslę ci zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek12345 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wielkie dzieki. Kostki pasuja ale kable zostaly wyrwane z gniazda piny sa okale nie mam schematu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Arturze! Obejrzałem Twoje filmiki na You tube - Fajne! Przypadkowo znalazłem filmik zza wschodniej granicy - to się nazywa buraczany lans po mieście na Venturze!!! I ta wygięta lewa klamka... :-D Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remas7 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Siema Remas7Oława niedaleko to może jakiś wypadzik po dopieszczeniu?Hej, jak najbardziej pisze sie na wypadzik :), musze się co prawda "wjeżdzić w sprzęt bo zacnej jest wilekosci. ostatni tak duzy motocykl ważył skromne 280kg co przy Venturce nie jest wiele. Nabralem wiary po obejrzeniu kilku filmow z Ytube jak podnosic tak ciezki motocykl :rolleyes: Ktos kiedys szukał bagaznika... http://tablica.pl/of...f88be7c8ae;r:;s:Czescdzwonilem do czlowieka bo akurat takiego bagaznika u mnie brak( poszlifie przyjal czesc tarcia na siebie) ma mi podeslac dokladniejsze zdjecia poprzedniego wykonania. Zaznaczyl ze nie jest to chrom tylko stal nierdzewna. Poinformuję co i jakPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Panowie, wymieniał ktoś może płyn w chłodnicy?Wszystko mam wymienione, tylko to zostało, ale zawsze jakoś nie mogę się za to zabrać, bo nie wiem jak? Nawet płyn już kupiłem z rok temu i dalej dupa.Aha, założyłem tarcze używki. W sobotę trochę nakręciłem. Żałuję, że dopiero teraz to zrobiłem, bo różnica jest niebotyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Korek spustowy jeden na dole pompy, 2gi na dole chlodnicy.Ten otworek spustowy w cylindrze mozesz olac.Wlew przez korek chlodnicy, pod zbiornikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Spust w chłodnicy zlokalizowałem. Co do pompy to nie dałem rady. Nie wiem, gdzie to jest ( tzn. korek spustowy). Nie wiem czy trzeba korpus ściągać?Tak czy inaczej zlałem płyn korkiem w chłodnicy. Zlazło tylko 3 l. W opisie jest 3,5l. Myślę, że reszta została w układzie? Koło korka jest guma i w zabudowie filtr ( taki malutki). Czy ktoś wie, do czego to służy? Jest brudny i chyba należało by go wymienić? Kształt specyficzy i raczej zamiennik nie podoła?Jak go zdjąłem to moto tak pięknie gada, że szkoda go zakładać. Tak jakby tłumiki zostały rozebrane. Piękny gulgot :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Korek spustowy w pompie to sruba od dołu pompy na klucz z tego co pamietam 17cie, albo 12cie.......... Co do filtra, to pojecia nie mam, ja mam RSTD wiec moze go u mnie nie ma, bo go zupełnie nie kojarze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek12345 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam wszystkich .Mam posbe potrzebuje rozpiske kosci do kufra a dokladnie kosci glosnikow ,lub jakies foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertus Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Panowie sprawdzcie jak wygladaja u Was gumy nad gaznikami tzw.króćce ssące.Moje sa jakies takie popękane i nie wiem czy nie musze je zmienić na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi