Goffa Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 PGR sadze, ze powinno to ludzi zmobilizowac do przyjazdu. Ja bym nie chciala zaliczyć Pipcykowej megatomby. 8O Ja sie wypisuje z "koła miłośników zjebanych wybuchów & pogromców kobiet z siatami" :twisted: Pipcyk Ty uwazaj z ta produkcja seryjna bo Cie zamkna i sama na Rzyki Zjebs Party Pojade? Kas? :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Ja sie wypisuje z "koła miłośników zjebanych wybuchów & pogromców kobiet z siatami" No no! Pgr mi tu duzo naopowiadal wiec ja sie na to od razu pisze! :mrgreen: :) Swoja droga juz sie szykuje na 4 czerwca bo podobno mnie jakis test czeka! :mrgreen: Znowu pacyfikacja wrocka! :mrgreen: :) Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 W tym tygodniu zacznę produkcje seryjną, oraz dalsze próby poligonowe nowych modeli Hehe, może zawody w Megatombballa zrobimy? Podobny do paintballa tylko zamiast kolorowych kropek wyrywa siaty i urywa łeb... :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Swoja droga juz sie szykuje na 4 czerwca bo podobno mnie jakis test czeka! Tu sie nie ma z czego cieszyć,bo ciężko będzie Ci usiąść następnego dnia. :twisted: :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Ja sie wypisuje z "koła miłośników zjebanych wybuchów & pogromców kobiet z siatami" No no! Pgr mi tu duzo naopowiadal wiec ja sie na to od razu pisze! :mrgreen: :) Swoja droga juz sie szykuje na 4 czerwca bo podobno mnie jakis test czeka! :mrgreen: Znowu pacyfikacja wrocka! :mrgreen: :) Pozdro!!! A butelki już masz :?: bo ja kilka nazbierałam, ale kombinuje przerzucić się na kartony, bo to litrowe przynajmniej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Kartony to po gulliverach beda stylowe takie "późne rokokoko" :arrow: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Cotlet qrna taki avatar żeś se walnął bez moich praw autorskich?? znowu fotomontaz :) 8) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Cotlet qrna taki avatar żeś se walnął bez moich praw autorskich?? znowu fotomontaz :) 8) :) Piotrusiu czy mi się wydaje, czy Ty na tym avatarku jesteś w garniturku :?: bo to cos białego wyglada albo jak szalik, albo jak koszulka biała taka do garniturku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Kobieto przeca to fota ze studniówki (oczywiście fotomntaż :) ) :mrgreen: :arrow: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Kobieto przeca to fota ze studniówki (oczywiście fotomntaż :) ) :mrgreen: :arrow: :) to Ty już studniówke mialeś :?: a Cotlet był Twoją partnerką zapewne, no to teraz rozumiem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 To było jak na księdza mówiłas batman, skakałaś na główke z dywanu do kałuży i wchodziłaś na stojąco pod szafe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Tu sie nie ma z czego cieszyć,bo ciężko będzie Ci usiąść następnego dnia. Hehe! Wiem ze bedzie ostro ale postaram sie sprostac zadaniu! :mrgreen: Mam nadzieje ze Pipcyki mnie tu we wrocku nie zajada :mrgreen: :twisted: A butelki już masz bo ja kilka nazbierałam, ale kombinuje przerzucić się na kartony, bo to litrowe przynajmniej Kartony??? To moze od razu na beczki sie przerzucimy - nie bedzie problemu z otwieraniem po pijaku :mrgreen: :) A te foty to zaden fotomontaz - wtedy to juz z Pgr-em tanczylismy przy stoliku "Jedzie pociag z daleka" pana Rysia!!! :mrgreen: :) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Cotlecie!My jestesmy bardzo grzeczni i milusi :mrgreen: Pipcyki to spokojne bestie. :mrgreen: A co do 4 czerwca to juz zrobcie sobie podklad, bo jedziemy do Was ciufą i dla zabicia czasu walniemy kilka taterek :) Co byście moi kochani od nas nie odstawiali jak bedziemy paste siać i zeby pole tolerancji było bardzo poszezone :mrgreen: Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 JUVENALIA JUVENALIA KTO NIE PIJE TEN KANALIA 8) :arrow: :) Ooops chyba odbiegłem troche od tematu ale jedna rzecz jest wspólna a co do tolerancji to o nią się nie martwcie. U nas lanie po odkurzaczach ulicznych jest w standardzie :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 My jestesmy bardzo grzeczni i milusi Pipcyki to spokojne bestie. No przeciez ja nie mowie ze nie ale mimo wszystko bedziemy sobie podklad robic juz od 1 czerwca :mrgreen: I nie bojta sie o nic - robienie pasty to nam calkiem niezle idzie i jak juz Pgr pisal trza bedzie zrobic polowanie na odkurzacze bo juz dawno zadnego nie olalismy! :mrgreen: :twisted: A jak sie we czworke przylozymy to wszystkie "Zelmery" beda mialy przechlapane! :mrgreen: :) Pzdr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi