krasnal Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 PGRku dodaj, ze poranki sa u nas zimne :mrgreen: , a klimatyzacja bedzie jak sobie okno otworzy! :mrgreen: PozdrawiamHe he - ja przyzwyczajony do spania na trawie (echhhh te Bieszczadzkie klimaty), więc chyba nie będzie tak źle - tylko mi tej maślanki rano nie pokazywać :) bo piwem poszczuję (albo Beherem lub Gorzką Żołądkową). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Ano posłuchajcie co ma Wam do powiedzenia mama Goffa :mrgreen: Sprawa sie skomplikowała, bo nasz wspaniały :mrgreen: kolega PGR ma egzaminy w ostatni weekend czerwca i wniskuje o przesuniecie terminu Rzyki Zjeb's Party & Goorka Treffen bo bez szifa południa to nie bedzie imprezy tylko stypa :mrgreen: .Pierwszy weekend lipca to jest czyli 3-4 lipca 2004. To nastepny wolny termin.Proszę określcie sie czy dacie rade i kiedy. Przeciez musimy jakos sie w koncu dogadac no nie? :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 :oops: :oops: :? 8O 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 PGR - leć pało na komisa wcześniej - przecież i tak wszystko umiesz :D Kurna nie wiem jak ze zmianą terminu - za wcześnie się wypowiadać, na dzień dziesiejszy udział bierem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 PGR - leć pało na komisa wcześniej - przecież i tak wszystko umiesz :) Kurna nie wiem jak ze zmianą terminu - za wcześnie się wypowiadać, na dzień dziesiejszy udział bierem :D Mandyś no no ja se nie widze że Cie nie będzie, a jeśli nie będzie to ja Cie poszczuje ale bieszczadzką kolą :mrgreen: :mrgreen: :arrow: :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Ja sie pisze tak czy siak.x2 oczywiście.I chodźby cukier był po 5 złotych to teraz bimbra przywieze :mrgreen: :) Jak nie bedzie problemu to bym kumpla z dziołcha i ZZR-em przywiózł.Głową za nich nie ręcze-jak wam nie podpasują,to kumpla do rzeki,a dziewucha wasza :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Mimo To rozumiem :mrgreen: :arrow: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 ...to ja Cie poszczuje ale bieszczadzką koląNIEEEEEE TYLKO NIE TYM PASKUDZTWEM :D :) PLIIIIZZZZZ może byc nawet maślanka mimo_ck. Do dziś jak tylko sobie przypomnę jej smak to mi wywraca żołądek bleeeeeee :ehz: Ja sie pisze tak czy siak.x2 oczywiście.I chodźby cukier był po 5 złotych to teraz bimbra przywieze :mrgreen: :D Jak nie będzie kieleckiego bimbra to rano wypijasz setuchnę Behera z gwinta ;) a maślanką na Twoich oczach nakarmimy brodę :lol: (po niej będzie Rzyk(g)ał dalej niż widział - jego zmutowany organizm tego nie przetrwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Chcecie mi Brodke Jacusia zabić?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Będę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Będę :D To super :D Pozdrawiam ridersa od Katowic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Chcecie mi Brodke Jacusia zabić?? :mrgreen:Nie no skąd taki pomysł. Po prostu zmutujemy jego organizm tak, że już alko nie będzie tykał tylko to białe leiste paskudztwo wciągał litrami - broda na mleczarza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 To białe leiste paskudztwo litrami :?: Chłopaki wy macie wytwórnie filmów przyrodniczych :?: 8O Czego to sie można o forumowiczach dowiedzieć. tyle tylko, że my wcale tego nie chcieliśmy wiedzieć... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Tej imprezy juz sobie nie podaruje :mrgreen: Jak tylko zdamy (albo nie) egzamy z Pgr-em od razu zaczynamy cwiczyc cobysmy szybko nie zalegli w Rzykach!! :mrgreen: :) Taaakkaaa bedzie imprezka! Juz sie do nauki biore! :mrgreen: Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Właśnie widze jak się bierzesz....szkoda ze nie za nauke :) :mrgreen: #majcie za nas ściuki. :D Cotlet po weekendzie to sam Cie będę matmy uczyl plafda Goffa :?: :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi