andrzejtg Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Rozumiem , że jest to doskonała metoda na zostanie organizatorem następnego zlociku :):):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Rozumiem , że jest to doskonała metoda na zostanie organizatorem następnego zlociku :D:):) Ja bym tego nie nazwał zlotem :D Może lepiej by pasowało: zajazd, pacyfikacja, rzeź niewiniątek ( no może nie wszystkie bo ten co nie zapłacił to na pewno winny ) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Łączymy zloty żeby dłużej pobalowac poza tym niektórym nie kali się jechać na jeden dzień przez cały kraj...Azali dobrze prawicie towarzyszu - tak więc wstępny akces zgłaszam I szykujcie sie bo zalatwiam zwiedzanie browaru w Żywcu :D oczywiscie z degustacją :mrgreen: :D 8)Znaczy będzie kryzys z "Żywcem" :) w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 SSsssspoko uprzedze ich wczesniej zeby tirów w Polske nie wysyłali :mrgreen: :arrow: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Ja bym tego nie nazwał zlotem Może lepiej by pasowało: zajazd, pacyfikacja, rzeź niewiniątek Wyrok zaoczny?? I to tak bez możliwości rehabilitacji?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Jak kto powie ze bedzie a nie przyjedzie to ma pacyfikacje pewną... Tak żeby następnym razem wiedział co grozi :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Jak kto powie ze bedzie a nie przyjedzie to ma pacyfikacje pewną... Tak żeby następnym razem wiedział co grozi A podobno motocykliści to tacy łagodni i spokojni ludzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 NIe groopa południe. ich to z zakładu w Rybniku wypuścili przez pomyłkę :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 wiec i mnie dopiszcie razy dwa :) bede na dziewiecdziesiat kilka procent :D pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 no to prawie tak jak ja :arrow: tuba to mój gość :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 A więc ustalamy termin ostatni weekend czerwca.W planie mam różne atrakcje. Miedzy innymi będzie strzelanie do celu z Patao Gun’a , może jakis mały koncercik w temacie rock & blues. Oczywiście palenie kiełbasy i może gar grochówy albo bigosu będzie :D obiecywałeś strzelanie z Potato Gun'a nie do celu tylko do Rzyconów, kłamczuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Rzyconów qrna jakie hasło :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Pipcyk,nie zapominaj,ze obiecales jakaś bombe skonstruowac i na miejscowych wypróbować. :twisted: Ja x 2 się piszę.Tylko mi osobny pokój zrezerwować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Tylko mi osobny pokój zrezerwować :D ooo! jesli jest taka mozliwosc to ja tez bym prosil :mrgreen: jak najdalej od virusa :) :oops: ,hehe(z calym szacunkiem virus) :smile2: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 qrna to nie jest kopulatornia tylko ZLOT panowie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi