PGR Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Stary to już wiesz co masz kupic Moto zaprzęg jakiego ruska albo jawe z koszem będzie wypas :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 PiGiR- te bestyje co u Pipcyków po podwórku biegają to będziesz musiał sam łapać :twisted: Adam pewnie, że Darka trza po drodze nawiedzić, ale ja najwcześniej mogę być o 14.30 dymam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Że co?? Co Ty takiego dymasz Delfi?? Przed wyjazdem?? HAHA :mrgreen: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Podymam, podymam i za psami się nie będe uganiał :evil: , tak swoją drogą - biedne zwierzątka :cry: . PiGiR - czy ty masz jakieś zwierzątko w domu :?: :eek2: i nie mów, że chomika :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 ino brata :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 właśnie...zabrałby nas kto.... :| Spoko, właśnie jestem na etapie organizowania Zjeb-busa II na imprezę do Rzyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milka Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 PGR przestań już czatować w tym temacie :twisted: - dawaj konkrety. Co i jak z tym noclegiem w tej Dziurce i tą wycieczką (bo jeszcze w browarze nie byłam) - zrób jakąś listę, zajmij się czymś pożytecznym :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Milka ale tam zwierząt nie wpuszczają chyba, że założysz dzwonek z logiem Żywca :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 No własnie! Decydujcie sie kochani, kto jedzie w niedziele do domu, a kto do Goorki uderza, wtedy bedzie wiadomo czy nocleg załatwiać czy nie. PGR, dobrze mowie? :( A psa nie dam :!: Zadnych gwałtów na moim Brunie... :evil: to porzadny pies byle zjebem sie nie zadowoli.. :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 co innego męża :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 co innego męża :mrgreen: Goffa Dobrze Gada dac jej piwa Z tego co pamiętam to zwiedzanie odbywa sie jeśli grupa przekracza 15 osób. Myślę, że będzie nas tyle... a co do noclegów to tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 właśnie...zabrałby nas kto.... :| Spoko' date=' właśnie jestem na etapie organizowania Zjeb-busa II na imprezę do Rzyków[/quote'] BUSAAAAAAAAAAAA???????? a gdzie motorki??? chyba ze w busie same dziewczynki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Jestem dziś wykończony nie mam siły na grzebanie w temacie. Zrobiue krótką liste tych co wiem że się łapią na poniedziałek czyli na zwiedzanie 1. krasnal2.broda.3. milka4. (podobno krasnala laska) :crossy: 5.pgr6.goffa7.poczwar8.cotlet9.ganczar ... Dajcie znac kto jeszcze bo wiemże ktoś jeszcze był ale nie pamiętam kto.sy ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Węgierska Dziurka w niedzielę, czemu nie, ale bez noclegu - wieczorem do domku. Acha, chyba będą ze mną dwaj kumple spoza forum, ( spanko oczywiscie gdzies na błonie natury, albo na waleta, jak bedzie gdzie ). Chyba,ze ktoś ma cos naprzeciwko ?Delfi - spoko 14.30 jest o.k. Szczegóły na priv.Pozdrawiam wszystkie zjebki, zjebów i kandydatów na to zaszczytne miano ! :crossy: :crossy: AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zadnych na przeciwko przeciez nie będziemy spać szkoda czas tracić, no chyba że nas zmoży.... sen :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi