PGR Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 no oprócz tego ze to 07 a nie 06 to Wszystko jest tak jak napisał Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Ok.To ja sie do PGR-owej Dziurki tez pisze,czyli w najlepszym razie 4 osoby,w gorszym 2 do zwiedzania Browara.Jak ktoś będzie przez Kielce śmigał(Warszawa????) to niech da znac na maila,Pw,telef. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Trzeba zrobic listę... jutro sie za to wezme jak czas pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Czolem! Ja juz wiem, ze jesli pojade, to pojade sam. Brat dostal prace i wyjezdza za pare dni. Na Rzyki party wiec nie bedzie mogl wpasc.Czy Ktos sie wybiera z okolic Rybnika, Gliwic, Zor na Rzyki? Mozna by sie gdzies spotkac i pojechac razem...Predkosci przelotowe niewygorowane, bo to MZtka ;].Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Czy Ktos sie wybiera z okolic Rybnika, Gliwic, Zor na Rzyki?Predkosci przelotowe niewygorowane, bo to MZtka ;]Siemanko.Wprawdzie grupa Zachód to nie Gliwice ale przez nie będziem przejeżdżać, więc nie stoi na przeszkodzie by od Gliwic ciągnąć dalej razem :mrgreen: z tego co pamiętam potem lecimy na Mikołów-Tychy-Bielsko-Andrychów.W trasie średnio koło 90-100. Pasi :?: Jak tak to numer GG i komórki jest w profilu. Pozdrawiam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 W trasie średnio koło 90-100. Pasi I wtedy wbijasz 2 :?: 8O 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milka Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 A milka ma z tym dzwonkiem przez cala impreze chodzic - przynajmniej jak gdzies zalegne to bede wiedzial w ktora strone isc!Jak ci przydzwonię w ten łeb to jeszcze będziesz żył, ale jak ci się wytworzy echo w czaszcze to ci ją rozsadzi - więc nie przeginaj :lol: Jak na dzień dziesiejszy - jadę :mrgreen: może z krasnlkiem - zobaczymy która Yamcia wygodniejsza :mrgreen: holly - szkoda że cię nie będzie - trudno, nadrobi się kiedy indziej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 no oprócz tego ze to 07 a nie 06 to Wszystko jest tak jak napisał Andrzej Fakt, miesiące mi sie pochrzaniły :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Spoko Andrzej pewnie to dlatego że miało być najpierw w czerwcu... :buttrock: Milka już wygryzłaś konkurencje widzę... teraz masz dwóch mięśniaków i jeszcze dwa moto do wyboru :mrgreen: Ale na Twoim miejscu to wybrałbym PKP bo z Brodą bym się bał jechać :mrgreen: a Krasnal ma nieodparty pociąg do saren :D Więc jedynie PKP Cię ratuje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Czy Ktos sie wybiera z okolic Rybnika, Gliwic, Zor na Rzyki? Mozna by sie gdzies spotkac i pojechac razem... Start z Gliwic bardzo mi pasuje. To juz by się zrobiło z 5 motorków. Przypuszczalna lista to : AdamWo, Broda , Krasnal, Zbyhu i ja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 To juz by się zrobiło z 5 motorków. Przypuszczalna lista to : AdamWo, Broda , Krasnal, Zbyhu i ja.Może więcej, bo prawdopodobnie pojedzie jeszcze Quadman (Wrocek) i 96robert (Łagów). My nadjedziemy od strony Opola, planujemy być w Gliwicach tak gdzieś około circa może 13-tej a Krasnal ma nieodparty pociąg do saren :D Więc jedynie PKP Cię ratuje 8)Te, filtry se wyczyść :mrgreen: lepszy pociąg do saren niż do Cotleta :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 NIe widziałeś go jeszcze dlatego taki z Ciebie kozak :mrgreen: Widze że niezła ekipa gwałcicieli i okrutników się zbiera... Wszystkie wioski po drodze splondrowane i wszystkie wianki pozbierane :mrgreen: :arrow: :buttrock: Chyba pojade z wami z Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Jak ci przydzwonię w ten łeb to jeszcze będziesz żył, ale jak ci się wytworzy echo w czaszcze to ci ją rozsadzi - więc nie przeginaj No to powialo chlodem! :mrgreen: Teraz to juz nie wiem czego sie moge spodziewac! :buttrock:Te, filtry se wyczyść lepszy pociąg do saren niż do Cotleta Tia ale sarenka mu nie zrobi tego co Cotlet potrafi :twisted: :D Zaczynam miec pewne obawy co do tego zlotu bo ja nowy jestem i nie wiem co mnie tam spotka skoro taka ekipa bedzie! :? :arrow: :twisted: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Cotlet nie pękaj będzie dobrze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 My nadjedziemy od strony Opola, planujemy być w Gliwicach tak gdzieś około circa może 13-tej Od Opola jak i od Wrocławia dobrym miejscem spotkania jest chyba Radiostacja Gliwicka, tak jak przed imprezą w Rybniku. Proponuję ustalić to miejsce jako dobre do wspólnego startu do Rzyk. Jeśli będziecie tam o 13 to jeszcze będzie dużo czasu na dojazd do Rzyk nawet z jakimiś zakupami kefiru lub maślanki po drodze :buttrock:. Tak na czuja to z Gliwic do Rzyk będzie ze 140 do 150 km. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi