PGR Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Wątroba palpitacji :?: 8O Hmmm... to ciekawe musze o tym powiedziec jakiemuś lekarzowi może będzie nowe odkrycie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Cześć pokręcona bando... Zarezerwujcie miejsca dla grupy z Wawki (pewnie będzie Michał, ja Marlew, może nasze Aghije, Martki i inna banda...) W razie czego chociaż miejsce na podłodze ! Nie wiem czy uda mi się już nowym sprzętem dojechać, jak nie, to u Marlewa będę za plecaczek robił! Nie macie pomysłu na fajną traskę po Słowackch (bo drogi równe!) górach tak przy okazaji? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Maniek traska będzie zależeć od naszego stanu na drugi dzień więc ustalimy na miejscu... 8) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 pgr wiesz co CI mówiłem jak dojadę z krasnallussem i holly i milką to zostaniemy aż nas będziesz miałdość :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: czyli do wtorku chyba :buttrock: :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ty a milke ciągniesz na łańcuchu za moto :?: :mrgreen: :lol: :lol: Przywiąż ładny dzwoneczek :twisted: Będzie GIT Bródko już się szykuj :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ale bedzie jazda! :mrgreen: A milka ma z tym dzwonkiem przez cala impreze chodzic - przynajmniej jak gdzies zalegne to bede wiedzial w ktora strone isc! :mrgreen: :buttrock: Follow to the bell!! :twisted: :D Pzdr Zjeby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Cześć pokręcona bando... Zarezerwujcie miejsca dla grupy z Wawki (pewnie będzie Michał' date=' ja Marlew, może nasze Aghije, Martki i inna banda...) W razie czego chociaż miejsce na podłodze ! Nie wiem czy uda mi się już nowym sprzętem dojechać, jak nie, to u Marlewa będę za plecaczek robił! Nie macie pomysłu na fajną traskę po Słowackch (bo drogi równe!) górach tak przy okazaji?[/quote']a może i my-Asie(sztuk dwie) jakos tam kiedyś dotrzemy..... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Ale będzie dym :twisted: Oby tylko nam nie wypadł ustny w poniedziałek... :? 3majcie za to kciuki :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Juz szykujemy palki, zwieracze i watroby! :mrgreen: :arrow: :twisted: Maniek - macie tam sie zaopiekowac kolezankami z wawy - jak sa chetne to nic tylko je brac na wyntla i przywozic do Rzyk! :mrgreen: :buttrock: Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 To co Cotlet napisał wcale nie zabrzmiało dwuznacznie więc pominmy ten post :buttrock: 8) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Właśnie, właśnie - ile osób będzie zwiedzać BROWAR? Ja chętnie, holly pewnie też i do tego brodaty+milka, więc wychodzi już 4 osoby. PGR, napisz jak liczna musi być grupa, żeby wpuścili na zakład. Oczywiście ty jako przewodnik, a wizyta w dziale rozlewania obowiązkowa :D :D a może będą jakieś dodatkowe atrakcje np. kąpiel w kadzi :?: :lol: PS. Kuuurna, muszem kręcić wolne na wtorek :buttrock: może się uda :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Tak kąpiel w kadzi u Babci Jadzi od jasia i Małgosi masz w standardzie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Wielce Szanowni Państwo PT Organizatorzy Wybaczcie , ale w moim wieku to doskwiera skleroza dlatego muszę sprawdzić czy wszysko pamiętam i czy dobrze zrozumiałem :buttrock:. Plan Zjeb`s Party 2004: 1. Początek nie wcześniej niż 03.06 godzina 17:002. Noc z 03.06 na 04.06 w Rzykach3. 04.06 rajd do Węgierskiej Górki4. Noc z 04.06 na 05.06 w Węgierskiej Górce5. 05.06 zwiedzanie pędzalni piwa w Żywcu i zakończenie imprezy Jak coś pokręciłem to proszę o wyprostowanie światopoglądu w sposób skuteczny aczkolwiek delikatny :D A jak sie umawia ekipa z Katowic i okolic do Rzyk ? No właśnie, jak? Jestem chętny na stadny dojazd do Rzyk z dowolnego punktu aglomeracji śląskiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 niestety w Rzykach mnie nie będzie :buttrock: sprawy rodzinne zatrzymują mnie w Bialymstoku i jestem tu uziemiona do sierpnia :cry: wypijcie piwko za mnie. Do zobaczenia innym razem :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Jak coś pokręciłem to proszę o wyprostowanie światopoglądu w sposób skuteczny aczkolwiek delikatny 03 LIPIEC 2004 - 05 LIPIEC 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi