Skocz do zawartości

Groopa Południe --- Rzyki Zjeb's Party 2004-First Edition

Pipcyk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No moje zjeby kochane szykujcie sie na spotkanie w Rzykach 3 lipca. My stawimy sie katamaranem, co prawda ale sila wyzsza tak postanowila za nas cóz dyskutowac z nia sie nie dało. XTZ do kasacji!

To nie bedzie już w atrakcjach grupowych motowycieczek z przewodnikiem po górzystych okolicach, które tak zachwalał o ile dobrze pamiętam Zbychoo, a po których i ja sobie wiele obiecywałem ? :D

Pozdrawiam

Bedzie wszystko co Pipcyk mowil. Przeciez mamy tez inne maszyny. Wazne zeby wyleczyl nam sie nasz zjeb kofany. No bo jak dosiadzie MW albo Juncora o mojej wiesi nie wspomne. :mrgreen:

Nie martwcie sie o nas lepiej sie stawcie w Rzykach w komplecie bo jakem Goffa z gipsem co prawda na nodze, dojde i dorwe kazdego dezertera :D

Pozdrawiam :D nasz sezon jeszcze sie nie skonczył, odbijemy co stracilismy :) !!!!!

XTZ do kasacji!
Goffa z gipsem co prawda na nodze

Pewnie te "drobiazgi" trochę skomplikowały Wam życie , że o organizacji imprezy nie wspomnę. Mam wolny weekend 26 i 27 czerwca. Jeśli potrzebna jakaś pomoc to Wam chętnie pomogę służąc czasem , katamaranem lub moto.

Pozdrowienia

Pewnie te "drobiazgi" trochę skomplikowały Wam życie , że o organizacji imprezy nie wspomnę. Mam wolny weekend 26 i 27 czerwca. Jeśli potrzebna jakaś pomoc to Wam chętnie pomogę służąc czasem , katamaranem lub moto.

Moj gosc! Tez bym chetnie pomogl tyle ze ja jeszcze bede sie meczyl na polibudzie coby mnie nie wyrzucili :mrgreen: :) Pozdrawiam!

Tak wogole Pipcyki szkoda ze nic nie wyszlo z waszej pacyfikacji Wrocka :) Zapowiadalo sie bardzo ciekawie! Ale to sie jeszcze odrobi! :mrgreen: Teraz wracajcie szybko do zdrowia - kondycja na Rzyki musi byc! :) Pzdr!

Gość Anonymous

Chora jestem i nie wiem jak to wszystko wyjdzie, jak na razie jade, tylko się uporam z tą cholerna odrą :) , normalnie jestem wściekła na maxa, musiałam się gdzies od dzieci w szkole zarazić i teraz jak śliczna pogoda to musze siedzieć w domu ;) ;) ;)

Holly, zdobądź się na uśmiech w trudnej chwili :). Jako , że nic nie robi lepiej Polce niż wiedza, że komuś dzieje się gorzej to Ci powiem , że ja przechodziłem ospę z moją wtedy 9-cio letnią córką (pędzlowaliśmy się jakimś białym świństwem nawzajem), a świnkę to już przechodziłem sam kilka lat później :lol: Teraz mogę mówić , że jestem wiecznie młody :lol:

Nie przejmuj się , do imprezy to ze 3 odry możesz pokonać, a w pław to nawet więcej ;)

Pozdrawiam