Cotlet Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Az mnie ciarki przeszly! :mrgreen: Juz sie nie moge doczekac - obys tylko slowa dotrzymala bo jak nie to bede sie musial PGR-em pocieszac! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Pało nie podniecaj sie milka gwarantuje Ci zejscie a nie orgazm stulecia... A ja twoich zwłok nie bede wlókł do domu więc zgnijesz w Rzykach... Czy to takie jarające :?: 8O :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 No moje zjeby kochane szykujcie sie na spotkanie w Rzykach 3 lipca. My stawimy sie katamaranem, co prawda ale sila wyzsza tak postanowila za nas cóz dyskutowac z nia sie nie dało. XTZ do kasacji! To nie bedzie już w atrakcjach grupowych motowycieczek z przewodnikiem po górzystych okolicach, które tak zachwalał o ile dobrze pamiętam Zbychoo, a po których i ja sobie wiele obiecywałem ? :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 bedą, bedą, ale nie moto tylko autosanowycieczki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Bedzie wszystko co Pipcyk mowil. Przeciez mamy tez inne maszyny. Wazne zeby wyleczyl nam sie nasz zjeb kofany. No bo jak dosiadzie MW albo Juncora o mojej wiesi nie wspomne. :mrgreen: Nie martwcie sie o nas lepiej sie stawcie w Rzykach w komplecie bo jakem Goffa z gipsem co prawda na nodze, dojde i dorwe kazdego dezertera :D Pozdrawiam :D nasz sezon jeszcze sie nie skonczył, odbijemy co stracilismy :) !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Czolem! Ja zamawiam przejazdzke na WSK :).Po tym co ja mialem ze swoja chce sprawdzic jak jezdza inne :DPozdrawiam PSSzukajcie MZty dla mojego brackiego, bo sam bede musial jechac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zbychu nie masz szans jezdzic na KOSMOSIE... NIkt nie dostapił jeszcze tego zaszczytu szramer na kolanach blagal Goffe o chociaz odpalenie i nie ma szans... Takie prawo dżungli :!: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 XTZ do kasacji!Goffa z gipsem co prawda na nodze Pewnie te "drobiazgi" trochę skomplikowały Wam życie , że o organizacji imprezy nie wspomnę. Mam wolny weekend 26 i 27 czerwca. Jeśli potrzebna jakaś pomoc to Wam chętnie pomogę służąc czasem , katamaranem lub moto. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Pewnie te "drobiazgi" trochę skomplikowały Wam życie , że o organizacji imprezy nie wspomnę. Mam wolny weekend 26 i 27 czerwca. Jeśli potrzebna jakaś pomoc to Wam chętnie pomogę służąc czasem , katamaranem lub moto. Moj gosc! Tez bym chetnie pomogl tyle ze ja jeszcze bede sie meczyl na polibudzie coby mnie nie wyrzucili :mrgreen: :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Tak wogole Pipcyki szkoda ze nic nie wyszlo z waszej pacyfikacji Wrocka :) Zapowiadalo sie bardzo ciekawie! Ale to sie jeszcze odrobi! :mrgreen: Teraz wracajcie szybko do zdrowia - kondycja na Rzyki musi byc! :) Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Co tak zacichli, a?? Wiem ,wiem !! Sesja :) Ależ mamy zdyscyplinowaną młodzież płci obojga :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Chora jestem i nie wiem jak to wszystko wyjdzie, jak na razie jade, tylko się uporam z tą cholerna odrą :) , normalnie jestem wściekła na maxa, musiałam się gdzies od dzieci w szkole zarazić i teraz jak śliczna pogoda to musze siedzieć w domu ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Holly, zdobądź się na uśmiech w trudnej chwili :). Jako , że nic nie robi lepiej Polce niż wiedza, że komuś dzieje się gorzej to Ci powiem , że ja przechodziłem ospę z moją wtedy 9-cio letnią córką (pędzlowaliśmy się jakimś białym świństwem nawzajem), a świnkę to już przechodziłem sam kilka lat później :lol: Teraz mogę mówić , że jestem wiecznie młody :lol: Nie przejmuj się , do imprezy to ze 3 odry możesz pokonać, a w pław to nawet więcej ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 hehe dzieki za slowa otuchy, mam nadzieje że dam rade i się stawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zbychu nie masz szans jezdzic na KOSMOSIE... NIkt nie dostapił jeszcze tego zaszczytu szramer na kolanach blagal Goffe o chociaz odpalenie i nie ma szans... Takie prawo dżungli :!: ;)nieprzesadzaj az tak strasznie niebylo :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi