PGR Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 No Vitek mój gość :) Goffa bigosu nie rób tylko grochówe JA chce grochówe :twisted: Reda po niej rozsadzi i opchniemy se VX-a za dwa piwa jak sie jeleń trafi :mrgreen: :arrow: :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 To są tak w ogóle Rzyki obok Andrychopwa, wadowic, tak? Tak sa! A co pogromca bab z rzezni sie do nas wybiera?? :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 No Vitek mój gość :) Goffa bigosu nie rób tylko grochówe JA chce grochówe :twisted: Reda po niej rozsadzi i opchniemy se VX-a za dwa piwa jak sie jeleń trafi :mrgreen: :arrow: :D :D :D Bedzie grochowka! Dla Ciebie wszystko! :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Wlasnie mialem pisac ze po grochowie bedzie ciekawiej! :mrgreen: Jak wszyscy zaczniemy po niej walic to nawet Pipcyka megatomby nie beda mialy szans! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Goffa, jaki tam pogromnca? Bedziesz teraz wypominać? Nie wiem w jakiej bende sytucaji finansowej, bo planuje w moto wymienić:- przednią opone- zestaw napedowy- olej +filtr oleju- moze amortyzator- klocki hamolcoweczyli od groma kasy i nie wiem czy bedzie mnie wtedy stać na ten wyjazd, ale jeśli bedzie po tych naprawach nadal hajs to z rozkoszą pojade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Czolem! A mnie to byscie chcieli wyruchac, co?Jesli sie nie zdarzy nic nieprzewidzianego, to jade, nie ma bata!!Tym razem wyjade swoim sprzetem na ta gorke :D.Jak dobrze pojdzie, to moze tez brat sie skula...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Potwierdzam siebie razy 2(czyli ja +Beata) I jak już gdzies pytalem-można zabrac ze sobą dodatkowa załogę??(kumpel z dziołchą na zygzaku)??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Bier nie pier...l :mrgreen: :arrow: :D Ino zgłoś szefowej coby nie spali na ławce i Ci grochówy Twojej nie wyjedli :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 jasne że będę choćby pociongiem!!!!!!!!!!!!żałuję że nie byłem w bieszczadach :D :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Te broda Ciebie nikt nie pytał akurat :mrgreen: :arrow: :D :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 aaaaaa i może nie sam :oops: ale poproszę o jedno użko :roll: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 QRna mówiłem coś :D :mrgreen: :arrow: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 pigir czep sie lepiej swojeej.......... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Czolem! aaaaaa i może nie sam :oops: ale poproszę o jedno użko :roll: :mrgreen: A co, znowu jedziesz z krasnalem? :twisted: :twisted:.PozdroZbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Oj Brodzio moja kochana Tylko CIEBIE :mrgreen: :arrow: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi