Pipcyk Opublikowano 2 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 Pamiętać!16 godzina Stacja PB AndrychówJak by co to mój telefon 604 444 508Jeżeli się spóźnicie to kierowac się na Rzyki Praciaki i pytać się o ośrodek AFMu, jest to około 11 kilometrów od Andrychowa na południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 Czy po zmianie miejsca spotkania w Andrychowie są przewidziane wspólne zakupy żywności (chłechłechłe) czy każdy ma się zaopatrzyć indywidualnie wcześniej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 7:30 wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 Czolem! Ja sie zaopatrze wczesniej :D.Ale na pewno jeszcze jakies zakupy beda (no bo kto te skrzynki piwa by wozil??).O 13:00 wyjezdzam :D.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 :) :( :D :arrow: :D :evil: :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 :D A JA JESTEM QRWA ZŁY :D :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 PiGiR-biedaczku, co się stało :?: Nie mów, że ni przyjedziesz :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 Czolem! Wszystko przygotowane :D.Zaraz siadam na motorek i jade :).A;e czadzik :( :D :D :D Pozdrawiam i do zobaczenia :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 A JA JESTEM QRWA ZŁY To sie poprow, oj poprow :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 Czolem! No i juz po...Inni jeszcze u PGRa siedza, ale ja wrocilem dziaj. Nie tylko ja zreszta :D.Tutaj sie wypowiadac, jak sie podobalo :Dhttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=202022#202022Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 5 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 No i po imprezie :D Pogoda co prawda troszkę spłatała figla, pozwoliło to lepiej się zintegrować pod parasolami :DDzięki wszystkim za przybycie i za ekstra klimat który sami stworzyliście.Mam nadzieje że grochówka smakowała, strzelanie do tarczy podobało się. Miały być jeszcze dwie konkurencje ale nie starczyło już czasu, Na przyszły raz trzeba będzie się zastanowić nad tym jak zapewnić wszystkim ludziom spanie, ponieważ między listą (kiedy zamawiałem domki)a rzeczywista liczbą uczestników istniała spora różnica i nie dla wszystkich starczyło łóżek.No ale to już mój powód do zmartwienia.W najbliższych dniach postaram się zamieścić zdjęcia.Jeszcze raz dzięki wszystkim za super humory i za kulturalne zachowanie dzięki czemu nie było żadnych przykrych incydentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 ja się tam przespałem na podłodze...nie pamiętam zbyt jak mi się spało, ale impreza była SUPERFAJNA... komentaże do tematu Zbyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 HeHeSzkoda, że tak krótko... :cry: Czekam na Second Edition no i wreszcie może przyjade czymś przyzwoitym :D :D :mrgreen: PZDR PS. Ale milka to jest kobieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi