PGR Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 No qrde będzie dym oj będzie dym :mrgreen: :mrgreen: HAHA 8) Ja zajadę z ekipą niedorozwojów od strony Afryki trasą przez Przełęcz Samobójców :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Pgr chcial powiedziec ze pojedzie ze mna na wyntlu z Lipowej - to wiocha w ktorej mieszkam :mrgreen: z reszta ekipy tj. Pieknym, Amazonka, Jacusiem, Mirem, Poczwarem, itd. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 No przecież to napisłem post wyżej, po co piszesz to samo w jakimś niezrozumiałym języku :?: :mrgreen: Będzie nas trochę ale chyba nie aż tyle co najeźdźców. Ale za to gospodarzy rasowych góroli każdy za czterech (Poczwar za półtora) :evil: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Maniek - macie tam sie zaopiekowac kolezankami z wawy - jak sa chetne to nic tylko je brac na wyntla i przywozic do Rzyk! :mrgreen: :evil: Pzdr!właśnie...zabrałby nas kto.... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Przy okazji ja bym obstawal za trasa Rybnik - Zory - Pszczyna - Bielsko - Andrychow - Rzyki.Takze' date=' jesli komus ta transka pasuje, to mozna zrobic jakas liste i obgadac miejsca spotkan :evil:.[/quote']Mi pasuje :mrgreen: możemy spotkac się w Pszczynie :mrgreen: Oczywiście można jechać przez Oświęcim, ale tej drogi nie znam (bo zawsze na waksy ze starszymi jeździło się nad jezioro Żywieckie), dlatego wolę jechać na Bielsko - droga szeroka, po dwa pasy w każdym kierunku :mrgreen: żyć wybierać nie przebierać. Tak więc jak dla nas (Zachód) spotkanie przy radiostacji aktualne, choć ze względu na Rzyki (przyjazd od godziny 17) - spotkanie w godzinach 14-15 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Teraz pozostaje jeszcze jedna sprawa... gdzie sie w Andrychowku spotykamy? Chyba, ze wolicie walic prosto do osrodka... :mrgreen: Ja bym byla za tym coby Zbysia z Grazka i Jasia z Basia powkurzac pod domem u nas i u Pipcyka :mrgreen: postrzelac z tlumiorow i takie tam.... :evil: i znowu potem cala banda podjedziemy do sklepu po kielbase.. panie ekspedientki na osiedlu orgazmu dostana (jak w zeszlym roku)... ech... piknie bydzie piknie! :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Oki, może byc u was pod domem - drogę znam - trafimy bez problemu. Tylko czy tych kiełbas starczy dla takiej bandy :?: A co z grochówką czy bigosem :?: Budiet :?: I trzeba by zaktualizować listę chętnych bo już się tyle zebrało że się pogubiłem. Czy starczy dla wszystkich miejsc w domkach :?: I czy PGR już jakoś załatwia to zwiedzanie browców :?: I jak wygląda spanie w Węgierskiej Dziurce - bo dalej nie wiem co brać - namiot, karimata czy ponton czy jeszcze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acha_owca Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Maniek - macie tam sie zaopiekowac kolezankami z wawy - jak sa chetne to nic tylko je brac na wyntla i przywozic do Rzyk! :mrgreen: :evil: Pzdr!właśnie...zabrałby nas kto.... :| Ale zanim ktos by sie zaofiarował nas zabrac to mam pytanko do Goffy czy mozna jeszcze jakies noclegi załatwic... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Maniek - macie tam sie zaopiekowac kolezankami z wawy - jak sa chetne to nic tylko je brac na wyntla i przywozic do Rzyk! :mrgreen: :evil: Pzdr!właśnie...zabrałby nas kto.... :| Ale zanim ktos by sie zaofiarował nas zabrac to mam pytanko do Goffy czy mozna jeszcze jakies noclegi załatwic... ?? hmmm... w tym momencie moze byc problem ale sie postaram :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 uff...bardzo dobrze :mrgreen: to teraz jeszcze "tylko"transport załatwić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Cześć Wszystkim !Trza by tak pokombinować, żeby ekipa zachodnio-wrocławsko-gliwicko - katowicka spichnęły się gdzieś w Mikołowie albo Oświęcimiu i razem ku przerażeniu mieszkanców zalała Andrychów ( przy okazji możnaby nawiedzić Pipcyków) !? Darek będę u Ciebie, tylko o której - Delfi - może sie spotkamy u Darka ?Pozdrawiam - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 No chopoki bydzie DYM :mrgreen: Koniecznie spacyfikować pipcyków chaty nie ma litosci trawniki zorane psy zgwałcone chaty puszczone z dymem i na zlot :D :( :( :evil: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 PiDżI :twisted: przestań pitolić - konkrety konkrety - pytania masz wyżej :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Wszystko ladnie tylko z tymi psami to juz chyba lekka przesada Pgr! :mrgreen: Aski - Wy sie tam nie przejmujcie - pewno i tak polowa ludu bedzie na polu spala wiec miejsce jakies na pewno bedzie! A moze same tez bedziecie chcialy zasmakowac snu na lonie natury? :mrgreen: :( Cieszyc sie wschodem slonca, widokiem Cotleta puszczajacego bełta zza drzewa! :twisted: :( :evil: Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Ja jeszcze nie wiem jak bede, bo nie wiem czy zdaze nowego sprzeta nabyc do tej pory, a nawet jak nabede to baba moja chce jechac, a z nia to tylko samochodem mozna, bo dalej o kulach kustyka :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi