Skocz do zawartości

CZ-eta mojego przyjaciela... /zobacz zdjęcia/

fenix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja apropos tej fotki Junaka. No i co. Wychromowany, wypolerowany, pocięty, oryginalności może 20%. Ale to jest nadal Junak. Nie Harley, nie Drag Star, tylko poczciwy, staryJunak wystrojony jak na wiejski odpust w ciuszki młodszych, dalekich krewnych. Czemu to ma służyć?? Ładnie odrestaurowany oryginał na zlocie wzbudzi większe uznanie niż takie cuś. Za parę lat taki wynalazek będzie mniej warty, niż zardzewiały i obrzygany olejem, ale kompletny i oryginalny najlepszy polski powojenny motocykl. Ludzie!! Nie kaleczcie zabytków!! Jest ich coraz mniej...

Gryf MC Poland

Dokładnie tego samego zdania jestem. Nie wolno kaleczyć zabytków :!: Widziałem wiele Emek spaskudzonych tak, że ich włascicielom powinno poobcinać się łapy i to przy samej d..ie za to co zrobili swoim motocyklom. Skończyły oczywiście jako dawcy części, a reszta poszła na złom :D

Czesia ładna ..NIE POCIĘTA... :!: Bardzo ładnie zrobiona... moim zdaniem michał te uwagi powinienes zostawic dla siebie albo ubrac w słowa "Moim zdaniem", czy ""Uważam...", bo troche za bardzo krytyczny mają wydźwięk a przecież o gustach się nie rozmawia i to, że Tobie nie podobają się nity i oparcie to nie znaczy że wszycy mają mieć takie smaczki..

Ten motocykl nie musi się Tobie podobać tylko właścicielowi.

Ale dośc pierdzenia w stołki. Ważne, że nie pocieta i przedstawia czyjąś wizję motocykla...

Moje gratulacje!! Bo na pewno musiała pochłonąć przede wszystkim dużo czasu i potu

PGR, nie załapałeś o co chodziło mi i Michałowi. Nie chodzi o CZ, tylko o fotkę Junaka na dole postu filipa. CZ tego typu co wyżej, nie jest zabytkiem motoryzacji, dla mnie można z niej robić co kto chce, dragi, czopry, stritfajtery, bo sama w sobie, w oryginale jest zwyczajnie brzydka i nieciekawa, ale Junak każdy ma już około 40 lat, więc powinno się go trochę szanować z racji podeszłego wieku, przywrócić do stanu fabrycznego, póki jest jeszcze z czego to zrobić, a nie wystroić go i wypacykować jak podstarzałą k***e.

Gryf MC Poland

Czesia ładna ..NIE POCIĘTA... :!: Bardzo ładnie zrobiona... moim zdaniem michał te uwagi powinienes zostawic dla siebie albo ubrac w słowa "Moim zdaniem"' date=' czy ""Uważam...", bo troche za bardzo krytyczny mają wydźwięk a przecież o gustach się nie rozmawia i to, że Tobie nie podobają się nity i oparcie to nie znaczy że wszycy mają mieć takie smaczki..

Ten motocykl nie musi się Tobie podobać tylko właścicielowi.

Ale dośc pierdzenia w stołki. Ważne, że nie pocieta i przedstawia czyjąś wizję motocykla...

Moje gratulacje!! Bo na pewno musiała pochłonąć przede wszystkim dużo czasu i potu[/quote']

Po pierwsze:

Napisałem w swojej pierwszej wypowiedzi, że nie podoba mi się ten sprzęt, a nie że jest brzydko zrobiony. To chyba zasadnicza różnica nie uważasz :?: Natomiast mój drugi post w którym wypisałem co mi się nie podoba i dlaczego, był logiczną kontynuacją pierwszego.

Po drugie:

Po to chyba jest forum by pisać swoje uwagi, przemyślenia, a nie zostawiać je dla siebie. A może się mylę :?:

Nie, michal masz racje po to jest wlasnie to forum ale gdyby to bylo moje moto to wolałbym usłyszeć te uwagi w inny sposob. Może po prostu bardziej zwracam uwage co jak jest napisane... To wszystko. Mimo wszystko i tak nie komentuje czyichs gustów i wizji. To czy cos pasuje do CZ-ty czy nie, to czyjas sprawa. Ja moge ocenic jak zostało to wykonane i czy kosztowalo duzo pracy...

Korba... nie wiem o co Ci biega... bo ten junak to jest trzy posty wyzej a ja pisalem o czyms co jest wczesniej napisane...

Nie' date=' michal masz racje po to jest wlasnie to forum ale gdyby to bylo moje moto to wolałbym usłyszeć te uwagi w inny sposob. Może po prostu bardziej zwracam uwage co jak jest napisane... To wszystko. Mimo wszystko i tak nie komentuje czyichs gustów i wizji. To czy cos pasuje do CZ-ty czy nie, to czyjas sprawa. Ja moge ocenic jak zostało to wykonane i czy kosztowalo duzo pracy...

Korba... nie wiem o co Ci biega... bo ten junak to jest trzy posty wyzej a ja pisalem o czyms co jest wczesniej napisane...[/quote']

Ile razy ci będę powtarzał że był to tylko i wyłącznie mój punkt widzenia :?:

Moje zdanie, które chyba mam prawo wyrazić.

Ps. Imiona pisze się wielkimi literami

nie zauważyłem, że zmeiniłeś ksywę na duże "M" bo pamiętam, że miałeś przez małe a pisałem z xywy nie z imienia.

P.S. przed "że" dawaj przecinek :) a jeśli Cię pani od polskiego dobrze nauczyła to pisząc w tej formie używa się poprzez samą grzeczność dużej litery przy zwrotach typu "Ci" 8) :)

I już się nie bocz Michale

Mnie sie nawet podoba tylko zgadzam sie z kolega Michałem że ma przesadzoną ilośc ćwiekwoi ozdób nie pasuje to wszystko do klasycznej linni motorka. Ale ogólnie moje usznapwanie dla własciciela że nie spiepszyło kolejnego motorka.