MYCIOR Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Mi też ukradli kilka lat wstecz małego bohaterskiego pekinczyka - jakaś cyganka lub rumunka, sąsiadka widziała, ale powiedział ze 3 dni później ciiiii*a jedna i druga. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 O Cyganach już jakiś czas temu zakładałem temat. ku*estwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Współczuję. Teraz możesz poprawić los jakiemuś biedakowi ze schroniska. Pomożesz, będziesz się czuł lepiej sam ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 (edytowane) Dokładnie tak, pies wzięty ze schroniska kocha dwa razy mocniej nawet jeśli nie pozna właściciela jako szczenie. Moja ciotka ma takiego kundelka i naprawdę potrafi poświęcić życie w obronie właścicieli. Edytowane 5 Maja 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Myśle,że lof kupi dwa buldożki i bedzie mega szczęśliwy :icon_biggrin: czego mu z całego serca życzę! Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Uprzejmie donosze :biggrin: ,że nasz kolega Lof ma nowego kumpla-małą bulwe o oryginalnym imieniu Semen. Niech sie zdrowo chowa! Jeszcze raz gratulacje!!! :clap: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Gratuluję :) żyjcie długo i szczęśliwie! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lof Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 heh dzięki :-) jednak mnie uprzedziłaś z tym obwieszczaniem :-) usłuchałem dobrych rad wszystkich i przygarnąłem godnego następcę. Pamięci i wspomnień nie zamaże, ale wnosi sporo radości tłumiącej smutek po stracie. pozdrawiam wszystkich zaangażowanych i całą resztę :-) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi