kawi Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dokładnie :icon_biggrin: mam jeszcze jedną propozycję wyjazdową 3 maja szarlotka w Piszu, szczegóły wstępne 9 - 10 na Elektronowej na placu nauki jazdy motocyklem szkoła Imola (taki 1 dniowy wypad jeśli ktoś nie wyjeżdża na majówkę) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneer Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 mam jeszcze jedną propozycję wyjazdową może wrzuć to w nowy wątek, to więcej osób zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawi Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dzięki za radę tak zrobię :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logan1977 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam. Który Mc'donald ? Ten róg Powstańców i Wrocławskiej, czy ten przy Statoilu, róg Powstańców i Połczyńskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneer Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam. Który Mc'donald ? Ten róg Powstańców i Wrocławskiej, czy ten przy Statoilu, róg Powstańców i Połczyńskiej ? dobre pytanie :biggrin: może zróbmy najpierw jakąś listę obecności, a potem dobierzemy takie miejsce żeby się wszyscy zmieścili ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logan1977 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Na Statoilu jest duży parking. No i przy wylotówce z Wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Z tych dwóch to ja popieram Statoil... :buttrock: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Sztatoil Arturo vel ElViajero szt. 1 - melduje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Mam tam nawet bardzo po drodze ale będę zbyt zajęty radowaniem się z wyremontowanej nawierzchni ulicy Dźwigowej :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_amigo Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Witam wszystkich, chetnie bym sie tez podlaczyl;) Jezeli naprawili Dzwigowa to bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Mam tam nawet bardzo po drodze ale będę zbyt zajęty radowaniem się z wyremontowanej nawierzchni ulicy Dźwigowej :cool: Szimimimi nie lataj tam na gumie :icon_mrgreen: Witam wszystkich, chetnie bym sie tez podlaczyl;) Jezeli naprawili Dzwigowa to bomba. a dasz rundę na Ducacie?;) Obserwuję temat :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_amigo Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 a dasz rundę na Ducacie?;) Jesli mi rozrusznik serca nie wypadnie to dam;) Posmigamy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneer Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Mam tam nawet bardzo po drodze ale będę zbyt zajęty radowaniem się z wyremontowanej nawierzchni ulicy Dźwigowej :cool: Dźwigową naprawili :icon_question: :icon_question: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Guma ? Wole bez :icon_mrgreen: Jasne, że wyremontowali :) Jak tylko się dowiedziałem od kolegi kuriera to aż sam musiałem sprawdzić. Jest świeżuteńka nawieszchnia od Połczyńskiej aż do Globusowej, 120km/h i kierownica nawet nie drgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneer Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jasne, że wyremontowali :) Jak tylko się dowiedziałem od kolegi kuriera to aż sam musiałem sprawdzić. Jest świeżuteńka nawieszchnia od Połczyńskiej aż do Globusowej, 120km/h i kierownica nawet nie drgnie. To szok :icon_eek: To miejsce zawsze kojarzyło mi się offroadowym klimatem :) Ciekawe, czy tunel będzie dalej zalewać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi