john16 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam który z tych moto polecacie po 600- tce? oczywiście nekedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 horneta 900 porównuj raczej do Z 1000 ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 osiągami to właśnie do 750 bardziej... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Hornet ma technikę bardzo sprawdzoną, solidną i ogólnie znaną. Plusem tego silnika jest też niskie spalanie, czego napewno nie można powiedzieć o Z750. Jedyną przewagą Kawy(jak dla mnie) jest jej zadziorny wygląd :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john16 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 no fakt ! kawa po 2007 r jest piękna! ale honda sprawdzona ! i na swój sposób też jest ok! był bym bardziej za kawą ! ale większość znajomych mi ogólnie kawasaki odradza! i tak się zastanawiam żeby sie nie wpakować jakąś kiche z tym kawasaki! choć wydaje mi się że kawasaki to juz nie te moto co kiedyś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ci twoi znajomi mają takie same pojęcie o kawasaki jaki i Ty :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john16 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 no ja to faktycznie nie mam pojęcia co do kawy? nigdy nie miałem , a jak kupowałem 1sze moto to mi mówiono tylko nie kawe! mam kolegów dwóch mechaników z serwisu suzuki i każdy z nich mi odradza kawasaki! mówią że nawet z nowymi er6 są problemy np, z elektryką! z750 nie mieli, więc ogólnie tego modelu mi nie odradzali tylko ogólne motocykle kawasaki mi rozradzali ! pisze tylko tyle co mówili a pracują jako mechanicy już ok 10 lat ! tak że myślę że kitu mi nie cisną! ale powiedzieli kupisz i sam się przekonasz czy warto było czy nie! decyzji nie podjąłem ! ale jak sprzedam bandziorka to po prostu kupię moto które będzie w lepszym stanie technicznym i za lepszą cenę! ale na pewno któreś z tych dwóch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio454 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Wybór jest prosty-honda :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikerevi...51%204294043173 http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikerevi...ent/?&R=EPI-318 Kawa Z750 to bardzo dopracowany motocykl. Wyglada i jezdzi zajebiscie, chociaz ponoc dupa moze zabolec przy dluzszych wycieczkach. CB900 niby fajny, ale, jak pisza, ma nizszy fun factor od 600 + ten klasyczny wyglad, ktory wcale nie musi byc wada. Jak dla mnie oba moto zajebiste, bralbym co blizej i w lepszym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frato Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 skąd te pierdy że Kawy sie psują? A już w ogóle ciekawe gdzie masz coś więcej o awariach serii Z? Ja wybierałem miedzy hornetem 600S a Z750S. Wystarczyło mi usiąść na Kawe i decyzja została podjęta. Oczywiście nie żałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john16 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Frato! ogólnie jest taka fama że marka kawa to lipa! ja osobiście nie miałem z tym moto do czynienia poza krótką jazdą po ulicach wawy! i jeżeli porównywać ją do mojego bandziora 600 to nie ma porównania ! jeździło mi się nią zaj..cie! rozmawiając z ziomkiem do którego ta kawa należy mówił że ma ją już 2 sezony i poza zwykłym serwisowaniem nic w niej nie robił więcej i jest z niej zadowolony! a tak się składa że chcę zmienić moto i biorę pod uwagę kawę i horneta co do hondy to wiadomo! dlatego napisz coś więcej o kawie? długo nią śmigasz? to moje gg.8005944 odezwij sie to pogadamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john16 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 dzisiaj rozmawiałem z kuzynem z Włoch i mówił mi że jego koledzy włosi kawę zarówno Z750 i Z1000 bardzo sobie chwalą! a i dodał że we Włoszech to najwięcej właśnie jest hornetów , zetów i fazerów ( najczęściej spotykane) on sam mi polecał kawę choć uznaje tylko fazery tak że chyba trochę z ta kawą jest mit! mity też się nie biorą z ni kąt a przeważnie ze starych egzemplarzy kaw ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja kupiłem Z750 z 2006r. jestem bardzo zadowolony max trasa jaka do tej pory zrobiłem to 80km w jedna strone. Nie czułem sie zmeczony w ogóle, fajnie wygląda, 110KM też robi swoje. Ogólnie polecam. :buttrock: Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez gizmucik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 john16 - przejechałem na zecie 3 sezony i jeszce nic mi się nie popsuło. wcześniej też kawą jeździłem i, odpukać, też działała bez zarzutu. te opowieści kolegów to możesz wsadzić w ( )*( ) no - chyba ze chciałbyś mieć dwudziestoletniego ścigacza, który niejedno w życiu widział i niejednego doświadczył, no to wtedy wiadomo - rama pęka i jeszce ta trzecia panewka... ogólnie moje zdanie jest takie - jak ktoś nie dba o sprzęta, to go zaje...e - cokolwiek by to nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi