Matioza Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Wiatm mam problem jestem zainteresowany kupnem suzukirf600r i ogladalem go dzisiaj. Z poczatku odpalil normalnie lecz po chwili zgasl i juz nie odpalił. Silnik tak jakby chcial zapalic ale nie mogl.i bardzo glosno od czasu do czasu strzela z tlumika. Prosze o pomoc !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedzio! Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mozliwe, ze gazniki do regulacji lub zawory, albo i to i to :) Moze za maly poziom paliwa w gaznikach... Ogolnie porzadny serwis sie klania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Moze za maly poziom paliwa w gaznikach... Po czym to rozpoznales? Mogla sie np. swieca zalac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Kichanie z wydechów to przeważnie zalewka, nie niski poziom. Wymiana świec to podstawa w tej chwili, później szukanie przyczyny lub jazda jeśli problem się nie pojawi. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matioza Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Słuchajcie bo jakis tydzien temu bylem u kolesia i odpalil go na chwile ale nie bylo nic paliwa i nie mozna nawet bylo dac gazu bo sie dusil a dzisiaj wlalismy paliwo chcial odpalic chwile pochodzil i tez sie troche dusil i zgasl potem znowu odpalal i troche tak jakby chcial lapac ale nie dal rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Świece do wymiany i minimum 5L paliwa trzeba wlać, poczekać aż pompa paliwa zrobi swoje i dopiero wtedy palić. PS.Nie bierz się za motocykl którego nie potrafisz odpalić. :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matioza Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ok wielkie dzięki. Ja jestem początkującym motocyklistą takze wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 16 lat i rf 600... ciekawe co Ty będziesz z nim robił? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 16 lat i rf 600... ciekawe co Ty będziesz z nim robił? Przewracal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matioza Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) Hehe. Jakby to powiedzieć ja nie kupuje motoru, tylko pytam się bo mój tato ma zamiar zakupić jakąś maszynkę. A tak w ogóle to co byście proponowali. Interesuje go motor o pojemnośći mniej więcej 600cm. tak koło 100 koników, ale jak bedzie trochę mniej to się nic nie stanie. Budżet ok 5 tyś.zł Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez Matioza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) takze wiesz... i wiesz Nie będę się czepiał, bo sam mam problemy ze składnym wyrażaniem myśli :notworthy: ....także wiesz.... :bigrazz: Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez DEALER Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Hehe. Jakby to powiedzieć ja nie kupuje motoru, tylko pytam się bo mój tato ma zamiar zakupić jakąś maszynkę. A tak w ogóle to co byście proponowali. Interesuje go motor o pojemnośći mniej więcej 600cm. tak koło 100 koników, ale jak bedzie trochę mniej to się nic nie stanie. Budżet ok 5 tyś.zł GSX600F lub 750F. Znacznie lepszy dla osoby która wie tylko że chce "jakieś" moto. Oszczędniejszy, wygodniejszy i prostszy czyli tańszy w obsłudze. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi