pit Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zawsze nowe lacze przecieram lekko papierem ściernym Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ellephant Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Panas, moim zdaniem w dużej mierze odpowiedzialny jest za szlif gość, który sprzedając Ci nowe opony, nie poinformował jak należy się zachowywać podczas pierwszych kilometrów po zmianie. Szczerze mówiąc nie widzę jakby można było wyciągnąć jakieś konsekwencje z jego niedbalstwa. Na pewno ciesz się z tego że masz ogromne szczęscie że sie gorzej nie skończyło. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 panas pamiętaj też, że opony zimne gorzej trzymają. zimne hamulce gorzej hamują. nie mamy jeszcze 20'o stopniowych tempreatur, to i więcej ciśnienia możesz dać w oponki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Pomijając docieranie opon to sam ten zakręt jest do dupy. Jest tam bardzo śliski asfalt i już parę razy widziałem samochód, który stał na trawie po zewnętrznej. Uważajcie ogólnie na całym odcinku pod estakadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Człowiek uczy się całe życie więc na pewno nie wiem jeszcze wszystkiego i zapewne do samego końca nie będę wiedział. ;) Ale jestem niemalże pewien, że i ja Tobie mógłbym powiedzieć coś o czym sam nie masz pojęcia bądź coś o czym do tej pory nie słyszałeś!! :icon_rolleyes: Pozdro All Alez ja sie z Toba zgadzam w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jechałem tamtędy niedawno i mniej więcej po środku zakrętu zarzuciło mi tylnym kołem. Wróciłem zniesmaczony sprawdzić ocb. i okazało się , że są tam znikome ilości piasku, także myślę , że to jest ta "nasza" przyczyna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi