mrjack Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Mam sobie taki dylemacik... Moja honda brudna jest jak swinia, a po jezdzie po piasku mam kawalki krzemu w lancuchu... Jasna sprawa - umyc. Aaaaleee... dwa poprzednie mycia skonczyly sie tym, ze natychmiast psula sie pogoda i zaczynaly sie okresy deszczowe.... I teraz nie wiem co robic - czy jezdzic brudny, ale w piekna pogodę, czy jednak lepiej umyć i liczyc sie z tym, ze slonce sie schowa, jakies mokre gowno zacznie padac i wszyscy motocyklisci beda sie na mnie krzywo patrzec.... A moze dac komus do umycia, to moze cos zmieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 nie myć jak sie nazbiera warstwa grubości 4-5mm to sama skruszeje i odpadnie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrjack Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 razem z moim łancuchem :P dziekuje, postoje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 zapytaj młodsze rodzeństwo lub kogoś z rodziny to może ktoś umyje za Ciebie :clap: - w myśl zasady, że rodzina powinna sobie pomagać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 ot ludzie problemy maja :roll: :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrjack Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 wiecie co? zrobie nam wszystkim na zlosc i umyje :clap: niech sobie popada troche :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Umyj połowę, zawszę będziesz miał pół sukcesu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi