OLOSUZUKI Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 18 IV 2010-opolszczanie dogadywać się co kiedy i jak :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jakie szczanie ? :bigrazz: Ja wyjeżdżam ok 8.30 - 8.45 z domu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 najlepiej było by się chyba kierować jeśli chodzi o nas na praszke? Wychodzi jakieś 80km :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ja jadę na Olesno :icon_razz: Będę przejeżdżał przez rynek w Kluczborku także jak Ktoś chętny to czekać o 8.40 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Postanowiłem jednak ,że nie jadę do cz-chowy . Będzie tam za dużo osób w związku z mszą za prezydenta , motocyklistów itp. Także ja wolę się gdzieś przewieźć :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Podjąłem tą samą decyzje. Nie będzie tego specyficznego klimatu. A o Ofiarach katastrofy to na okrągło w TV i Radiu nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja również nie jadę. To nie będzie to co zawsze :icon_evil: Przesadzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario6294 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Wybiera się tam ktoś z Nysy, Grodkowa, Brzegu, Opola. Prudnika? Moja ekipa się rozpadła i jeśli się nigdzie nie dołączę, to nie jadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja już wcześniej, przed katastrofą postanowiłem, że nie pojadę. Doszedłem do wniosku, że rok temu była już masakra, a co dopiero teraz. Niemniej jednak, jak ktoś by jechał, to czekam na relację :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Też się nie wybieram, a złożyło się na to oszczędzanie wahy na majówkę i przeziębienie niestety :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Też się nie wybieram, a złożyło się na to oszczędzanie wahy na majówkę i przeziębienie niestety :/ to długo zamierzasz oszczędzać tą wahe... :icon_mrgreen: Ja jak nie polatam choć raz w tygodniu na moto to mam drgawki i myśle tylko o moto. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 to długo zamierzasz oszczędzać tą wahe... :icon_mrgreen: Ja jak nie polatam choć raz w tygodniu na moto to mam drgawki i myśle tylko o moto. :bigrazz: Nie martw się, to jest uleczalne i samo przechodzi po pewnym czasie :D Dzisiaj śmigałem troszkę i widziałem jakieś grupki na krajowej 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Szczerze?, to rozpoczęcie przestało być fajne 2 lata temu, kiedy można było jeszcze spokojnie przed i po mszy pochodzić i pooglądać sprzęty, nie mieć problemu z zaparkowaniem własnego czy spotkać się ze znajomymi. Jeśli w zeszłym roku jakoś można to było jeszcze wykonać, tak w tym nie. A może to tylko dzisiejsza niedziela była tak wyjątkowa i było dużo ludzi nie związanych z motocyklami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_op Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ;) Byłem, wróciłem. Rewelacja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Szczerze?, to rozpoczęcie przestało być fajne 2 lata temu, kiedy można było jeszcze spokojnie przed i po mszy pochodzić i pooglądać sprzęty, nie mieć problemu z zaparkowaniem własnego czy spotkać się ze znajomymi. Jeśli w zeszłym roku jakoś można to było jeszcze wykonać, tak w tym nie. A może to tylko dzisiejsza niedziela była tak wyjątkowa i było dużo ludzi nie związanych z motocyklami? Skończył się klimat. Ale mimo wszystko coś w tym musi być skoro ciągną takie tabuny... Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi