Marcyś78 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Szukam pilnie wydechów akcesoryjnych do 1300 :banghead: Gdyby miał ktoś do sprzedania to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Poszukuje akcesoryjnego wydechu do 1300 Sprecyzuj co znaczy poszukuję: 1 kupić 2 zamienić się 3 dostać za fee (ktoś tu ostatnio rozdawał.., ale to się nieczęsto zdarza) :bigrazz: Ad 1. Na allegro widziałem jakieś Cobry, ale cena trochę odstrasza. Ad 2. Kolega, nie forumowicz, ma V&H i troszkę mu się za głośne wydają. Albo się przyzwyczai, albo będzie potrzebował oryginalnych/cichszych i być może, za dopłatą byłby skłonny do wymiany za oryginały. Ad 3. To se ne vrati :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcyś78 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Sprecyzuj co znaczy poszukuję: 1 kupić 2 zamienić się 3 dostać za fee (ktoś tu ostatnio rozdawał.., ale to się nieczęsto zdarza) :bigrazz: Ad 1. Na allegro widziałem jakieś Cobry, ale cena trochę odstrasza. Ad 2. Kolega, nie forumowicz, ma V&H i troszkę mu się za głośne wydają. Albo się przyzwyczai, albo będzie potrzebował oryginalnych/cichszych i być może, za dopłatą byłby skłonny do wymiany za oryginały. Ad 3. To se ne vrati :bigrazz: 1 Chetnie zakupie używki.(Na nowe mnie nie stać) 2 Zamienie swoje ciche oryginały z Moją dopłatą 3 Przyjmę za free. Ale to sie rzadko spotyka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam Marcys78 moze ja od Ciebie odkupie te ciche bo swoje mam uszkodzone ?, albo zamienie sie na moje V&H ale musze sie jeszcze zastanowic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcyś78 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam Marcys78 moze ja od Ciebie odkupie te ciche bo swoje mam uszkodzone ?, albo zamienie sie na moje V&H ale musze sie jeszcze zastanowic. Pozdrawiam OK daj znać jak sie sastanowisz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munro Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam Marcys78 moze ja od Ciebie odkupie te ciche bo swoje mam uszkodzone ?, albo zamienie sie na moje V&H ale musze sie jeszcze zastanowic. Pozdrawiam Jakie masz V/H.Jest możliwość wyciszenia. Sprawdzone. Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez Munro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marnypopi$ Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Grzebałem trochę na Alledrogo i może to kogoś zainteresuje http://www.allegro.pl/item997204737_nowy_w...tx1800_vtx.html Nowe zajebi...e wydechy w fajnej cenie - chętnie bym kupil zamiast moich 3 '' HardKromów no ale już mam wydechy i z następnymi chyba by mnie żona wywalila spać do garażu ;-) Cytuj Rozwiązanie głodu i bezrobocia ....? Niech głodni zjedzą bezrobotnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcyś78 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Grzebałem trochę na Alledrogo i może to kogoś zainteresuje http://www.allegro.pl/item997204737_nowy_w...tx1800_vtx.html Nowe zajebi...e wydechy w fajnej cenie - chętnie bym kupil zamiast moich 3 '' HardKromów no ale już mam wydechy i z następnymi chyba by mnie żona wywalila spać do garażu ;-) Super cena, szkoda ze nie do 1300!!!!!!!!!!!!!! Bo jeszcze dziś bym po nie jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnavtx Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Grzebałem trochę na Alledrogo i może to kogoś zainteresuje http://www.allegro.pl/item997204737_nowy_w...tx1800_vtx.html Nowe zajebi...e wydechy w fajnej cenie - chętnie bym kupil zamiast moich 3 '' HardKromów no ale już mam wydechy i z następnymi chyba by mnie żona wywalila spać do garażu ;-) Nie żałuj mam takie jak ty i są zaje........ dzwiek jaki wydają - nie mają sobie równych Cytuj VEL PAPRYKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luis71 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Grzebałem trochę na Alledrogo i może to kogoś zainteresuje http://www.allegro.pl/item997204737_nowy_w...tx1800_vtx.html Nowe zajebi...e wydechy w fajnej cenie - chętnie bym kupil zamiast moich 3 '' HardKromów no ale już mam wydechy i z następnymi chyba by mnie żona wywalila spać do garażu ;-) Extra wydechy i dobra cena. Na stronie prod 641$. Sam bym je kupił gdybym ich już nie miał :icon_mrgreen: Nie żałuj mam takie jak ty i są zaje........ dzwiek jaki wydają - nie mają sobie równych Każdy chwali swoje. W bełchatowie posłuchamy a wtedy ........ może i ja coś zmienię Cytuj ...nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć i jak mam jeździć, bo nikt za mnie nie będzie umierał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam czesc podaj do siebie kontakt na tel. to zadzwonie pogadamy w sprawie wydechow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi