qba Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 gdzie Ty mieszkasz? moze jakies wspolne naginanie Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Ostatnio zmieniałem dętkę bo jakaś qrwa narozsypywała desek z gwoździami na trasie. :lapad: :clap: Wkładanie dętki idzie lepiej gdy jest ona delikatnie, leciutko napompowana. Chodzi o to aby nie wkładać kompletnego flaka :bigrazz: bez zaworka. Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez tm85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ja przednią złożyłem sam, ale przyznam, ze wolałbym wyjąć i włożyć silnik do mojej kozy niz wymienić dętkę... co ciekawe w moejej xl jest bardzo wąska przednia felga(dużo węższa niż w dr650 np) a co za tym idzie bardzo ciezko wsadzic np maszynkę od srodka zeby zaczac wkładac w ogóle dętkę, bo zwyczajnie jest tam tak mało miejsca ze musiałem złapac sznurkiem maszynkę i dopiero ją wciągać przez najpierw gumowy kołnierz chroniący detke przed szprychami a potem przez samą cholernie grubą felgę ogólnie zaciski stolarskie, sporo towotu, dobre łyżki i w godzine idzie to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Siema, złapałem gumę w przednim kole i musiałem wracac na flaku 10km, nawet nie było tragedii :D Umyłem moto, zdjałem koło, ale zeby wyjąc dętkę będą niezłe schody, bo opona jest twarda jak diabli i nie chce sobie podrapac złotych felg łyżkami. Nie wiem czy nie lepiej od razu pojechac z tym do fachowca bo czuję ze oszarpie sie z tym jak dziki osioł a i tak nic nie zdziałam. W MZtkach i inncyh pomykacach wymiana dętki to 20min roboty, a tu... A wy sami zmieniacie opony itp? Jeśli masz pikne cacuśne fele i nie zmieniałeś dotąd sam opon to zdaj się na fachowca bo na bank ucierpią przy Twojej nauce tej sztuki :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi