Skocz do zawartości

Wawa - mały trening ?

Pawel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

(...) to tylko świstek, który przydałoby się kiedyś mieć, ale bez specjalnego pośpiechu (...)

W przypadku jakiejkolwiek stłuczki z kimś obcym i nieprzychylnym motocyklistom, przestaje być tylko świstkiem. Jeśli Twój kumpel wjedzie Ci w pupę - dogadacie się. Jeśli będzie to jakiś taksówkarski burak - może być nieprzyjemnie. Jeśli masz A1 to w sumie nie jest źle, ale chyba trudno byłoby się tym ratować w (tfu, tfu) razie czego.

Embe - doskonale o tym wiem i właśnie dlatego zamierzam jednak to prawko zrobić, będzie święty spokój.

Filu - chodziło mi, że nie wiesz jakie mam umiejętności i również nie masz zielonego pojęcia o tym czy byłem na kursie/czy wiem czego na nim uczą.

hmmm.widzę,że dyskusja nabiera rumieńców...

chcąc być sprawiedliwa muszę przyznać,że Samson jeździ dobrze..no i się wyszalał na gs-ie :)

prawko powinien zrobić ale rzeczywiście..hmmm..bez pośpiechu...poza tym z tego co wiem to już myśli o tym od dłuższego czasu

pozdrawiam :)

Dobra, a teraz bez pierdzielenia - zproponowałem jazdę, a jest tylko dyskusja - to nie do końca podnosi umiejętności. W czwartek mam czas, może śmigniemy pod wspomniane M1 i pośmigamy ?? Około 20,30 będzie ok - ochrona nie będzie nas przepędzać, bo przecież jazdy nikt nie zabroni, ruch już umiarkowany, a ronda fajne. Proponuję spotkanie na stacji Statoil przy trasie Toruńskiej (rondo, gdzie jest tez Shell i nowy basen). Pasi ?? Ja będę :-)

Pozdro, Paweł

a czy na takim smiesznym pizdziku tez mozna przyjechac sie podszkolic?? na silnikowym dwusladzie zrobilem w zyciu najwyzej 300 km wiec jakos czuje sie kiepski w te klocki jeszcze...

Oczywiście, że można. Pojemność akurat nie ma znaczenia, liczy się wchodzenie w zakręty.

Poza tym jeżeli Twój skuter ma dwa ślady to chyba coś jest nie tak :D