embe Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 (...) to tylko świstek, który przydałoby się kiedyś mieć, ale bez specjalnego pośpiechu (...) W przypadku jakiejkolwiek stłuczki z kimś obcym i nieprzychylnym motocyklistom, przestaje być tylko świstkiem. Jeśli Twój kumpel wjedzie Ci w pupę - dogadacie się. Jeśli będzie to jakiś taksówkarski burak - może być nieprzyjemnie. Jeśli masz A1 to w sumie nie jest źle, ale chyba trudno byłoby się tym ratować w (tfu, tfu) razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Embe - doskonale o tym wiem i właśnie dlatego zamierzam jednak to prawko zrobić, będzie święty spokój. Filu - chodziło mi, że nie wiesz jakie mam umiejętności i również nie masz zielonego pojęcia o tym czy byłem na kursie/czy wiem czego na nim uczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 hmmm.widzę,że dyskusja nabiera rumieńców...chcąc być sprawiedliwa muszę przyznać,że Samson jeździ dobrze..no i się wyszalał na gs-ie :) prawko powinien zrobić ale rzeczywiście..hmmm..bez pośpiechu...poza tym z tego co wiem to już myśli o tym od dłuższego czasupozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Dobra, a teraz bez pierdzielenia - zproponowałem jazdę, a jest tylko dyskusja - to nie do końca podnosi umiejętności. W czwartek mam czas, może śmigniemy pod wspomniane M1 i pośmigamy ?? Około 20,30 będzie ok - ochrona nie będzie nas przepędzać, bo przecież jazdy nikt nie zabroni, ruch już umiarkowany, a ronda fajne. Proponuję spotkanie na stacji Statoil przy trasie Toruńskiej (rondo, gdzie jest tez Shell i nowy basen). Pasi ?? Ja będę :-) Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ja niestety w piatek mam laborkę, z której juz zostało ustalone, że ja będę robił sprawozdanie. Niestety ale z tego powodu będe musiał troche przysiąść w czwartek nad instrukcją i nad teorią, żebym wiedział co mam w piątek robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Dobra, nie ma sprawy, ja też mam trochę (czytaj : masę ) pracy, więc zgadajmy się na następny tydzień - podam jakieś terminy, może się ktoś zgłosi. Czwartek zatem odpuszczamy, bo nie ma chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bermondo Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 a czy na takim smiesznym pizdziku tez mozna przyjechac sie podszkolic?? na silnikowym dwusladzie zrobilem w zyciu najwyzej 300 km wiec jakos czuje sie kiepski w te klocki jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 a czy na takim smiesznym pizdziku tez mozna przyjechac sie podszkolic?? na silnikowym dwusladzie zrobilem w zyciu najwyzej 300 km wiec jakos czuje sie kiepski w te klocki jeszcze... Oczywiście, że można. Pojemność akurat nie ma znaczenia, liczy się wchodzenie w zakręty.Poza tym jeżeli Twój skuter ma dwa ślady to chyba coś jest nie tak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bermondo Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 skuter faktycznie zostawia jeden slad, dwusladem kilometrow nalupalem juz troszeczke wiecej... postaram sie przyjechac, chociaz sie boje, ze narobie sobie wstydu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek(gflsh) Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 to i ja sie wstepnie na to pisze, t.j. 29.04, tak?pozdromaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi