grucha87 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 jaki gaźnik do lc4 620 95r? Ps.Mam delorto ale nie mozge z nim dojsc do ładu. wiec chciałbym wymienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek170kg Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 mikuni albo keihin,tylko że keihin sporo kosztuje i trudno go kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Mam mikuniego za połowe tego co chcą na aleg.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 tzn za ile?i czy ten gaźnik nie ograniczy mocy mojego moto?Będzie tak samo jak na delorto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 tzn za ile?i czy ten gaźnik nie ograniczy mocy mojego moto?Będzie tak samo jak na delorto? No co ty człowieku, chcesz zjeść ciastko i mieć ciastko? nie ma rozwiązań idealnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Dobrym i tanim rozwiazaniem ktore nie kastruje z mocy jest gaznik mechaniczny (nie podcisnieniowy) firmy Mikuni (odpowiednik TM40 ale bez pompki przyspieszacza) ze starej poczciwej DR600. Przetestowane w LC4 620 i problemy poszly w las :] Tylko pamietaj samo zalozenie nie czyni cudow ale dopiero jego odpowiednia regulacja daje efekt. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 miałby ktoś taki gaźnik? ALe powiedz,uzyskana moc jest porównywalna z delorto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Moc jest taka sama jej oddawanie na mechanicznym i podcisnieniowym gazniku jest inne - stad gadki o wykastrowaniu, co znaczy ze podcisnieniowy gaznik lagodniej oddaje moc. Jakos mysle ze z twoim dellorto tez mozna sobie dac rade jak wiesz o co biega :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a czy jest jakiś typ tego gaźnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No chyba Asmodan podal ci najlepsze rozwiazanie, mechaniczny Mikuni bez pompki przyspieszajacej z DR600. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi