Guzio Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witam. Chcicalem sie dowiedziec gdzie sa numery ramy. Czy dla danej marki jest to specyficzne miejsce czy we wszystkich tak jest. Ja w moim Gas Gas ec 250 mam tabliczke z numerami za przednim blotnikiem na ramie. Ale wydaje mi sie ze oprocz tej tabliczki musi byc inne miejsce bo przeciez tabliczka jest na nitach latwo bylo by ja zmienic. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andymotors Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Z tego co mi wiadomo, to w crossach/enduro numer VIN jest "zawsze?" po prawej stornie główki ramy, bądź gdzieś na tej główce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzio Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Dzieki. Jutro sprawdze w takim razie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 w mtx80c jest tylko tabliczka na nitach koło silnika z prawej lub lewej strony w dt80lc są tylko numery na ramie wybite obok silnika reasumując kwestia motocykla Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzybs Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 główka ramy, tabliczka również w tamtych okolicach, numery powinny być wybite prosto i tą samą czcionką i jej rozmiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 W kacie i kawie po prawej stronie główki ramy. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 yamaha i honda tez po prawej stronie główki ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 w mtx80c jest tylko tabliczka na nitach koło silnika z prawej lub lewej strony w dt80lc są tylko numery na ramie wybite obok silnika reasumując kwestia motocykla Bzdura - motocykle Hondy muszą mieć numer wybity na główce ramy po prawej stronie lub centralnie na środku ale czytane z prawej strony motocykla. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi