ernestZL Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 (edytowane) Miał być Fazer-szukałem długo i nic w znośnym stanie nie było, potem myślałem nad vfr-byłem o krok od jej kupna, potem szukałem ZX9R a całkowicie przez przypadek stałem się posiadaczem tej o to maszyny :) http://www.bikepics.com/pictures/1936057/ wiem, jestem dresem-szczęśliwym dresem :biggrin: Edytowane 27 Marca 2010 przez ernestZL Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Cieszę się z twego szczęścia GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 (edytowane) No stary nabyłeś najlepszy sprzęt produkowany w ostatniej dekadzie;] Teraz się przekonasz co to zakręty, a jazda "do kolana" przychodzi z niesamowitą łatwością~~;] Yamaha rules, do zobaczenia w Częstochowie;D PS. Zmień szybko avatar'a! Edytowane 27 Marca 2010 przez Szymon_R6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Ernest, ale przecież Ty preclem jesteś :icon_mrgreen: Po co Ci taki przecinak? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 będę rwał dupy na R1 :) teraz będę Pro Precel! i od nowa trzeba się uczyć skręcać, hamować, przyśpieszać ZŁO :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Zaraz Ci napiszą, że R1 jest za mocna i że się zabijesz. Lepszym pomysłem było by kupić starego precla do 800cc.... trochę polatamy;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Ernest R1 jest za mocna,uwazaj na siebie! :) hehe,a tak poważnie to gratulacje :buttrock: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 dwójka była robiona... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 O widzę że koledzy jesteście. :biggrin: hehehe...taa. Jak będzie ze mną jeździł to o 2 nie ma co się martwić. Ja z tych co tylko 6-bieg i 75km/h~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Gratuluje, piękna maszyna!!! na marginesie, po zimie jest taki syf na drogach, że na kolano to można zejść w garażu podczas smarowania łańcucha :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 slicznotka, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Piękna, super malowanie, Ernest .... ile dałeś? Uważaj na siebie bo to nie zabaweczka :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 dałem sporo-a dokładnie 13 tyś... ale jest cała w oryginale. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 będę rwał dupy na R1 :) Przygotuj się na to że każda laska wyrwana na R1 będzie extremalnie pusta. Ogólnie gratki, chyba głód Cię dopadł skoro zakup jest tak daleki od planowanego motocykla. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Gratuluje, teraz możesz zapier*** ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi