kamikazemario Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 wypierdoliłsie na własne zyczenie. kamerka rejestrowała wiec pewnie chcial wyjsc na twardziela i motogangstera. w 17 sekundzie widac naklejke JP na hayabusie. Że niby co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 No ja tam nie widze zadnego napisu :icon_razz: I koles nie zbyt sie popisal :biggrin: Tak tak zaraz sie odezwia ludzie ktorzy maja po ponad 30 lat ze jestem dzieciak nie mysle racjonalnie i wogole. Ja nie mowie bo mistrzem nie jestem i sam nie wiem jakbym sie zachowal na jego miejscu(moze podobnie) ale tak na trzezwo widac ze mial sporo miejsca i by sie zmiescil ale spanikowal i uderzyl w tyl skody. Poprostu jakis niedzielny kierowca ktory dorwal "hajabuse" i chica sie popisac :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek34 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 az mi lza sie zakrecila kolo oka, taki piekny motocykl, drastyczne te filmy wrzucacie :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 (edytowane) tompor z choinki sie urwales , czy z ubezpieczalni jestes ? - wina motocyklisty , ze skoda mu wjechala w bok.... ale fakt, gosc na hajce za blisko podjechal skodziny , wyprzedac na trzeciego a raczej wymijac to moge w korku, ale nigdy na trasie Edytowane 20 Marca 2010 przez Nitomen KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Xp_ Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Nie dowierzam temu, co piszecie - koleś na Hayce wpieprza się na 3-ciego, na łuku, na linii ciągłej, a wy jeszcze go bronicie? :icon_eek: Moim zdaniem widać ewidentną winę motocyklisty. Po cholerę jechał na centymetry od aut, do tego na ciągłej i widząc z naprzeciwka auta? Nie dał sobie żadnego marginesu błędu, myślał, że inni będą jechać po jednej linii? Kto na zakręcie/łuku patrzy się w lusterka? W tamtej sytuacji koleś w Skodzie był pewnie przekonany, że ten z tyłu nie będzie takim idiotą, aby wyprzedzać na łuku, do tego na linii ciągłej, a także widząc z naprzeciwka nadjeżdżające auta. No ale niestety się rozczarował - za nim jednak jechał idiota. Takie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Pewnie sami czasem jezdzicie i wyprzedzacie na centymetry. Wiadomo, sto razy wyjdzie a za nastepnym nie. Na filmiku niestety gosciowi nie wyszlo. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 No taka prawda gosciowi nie wyszlo... CHociaz wg mnie wiekoszosc motocyklistow by z tego wyszla( albo by sie nie brala za wyprzedanie albo by to zrobila dobrze) Dalej obstaje przy swoim ze koles po raz pierwszy dosiadl przyslowiowego "lytra" i chcial sie popisac no ale niestey nie wyszlo A zlosliwi koledzy wrzucili filmik na youtuba :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Podobno tą Skodę prowadził Hondzia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Moim zdaniem było tak,że skoda chciała zmienić pas na prawy i już to zaczynała robić, a kierowca hayi myślał ze akurat trafi :bigrazz: Najbardziej mnie zabolało jak zegary poleciały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 A ja mysle, ze Skoda chciala zawrocic na recznym :P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 jak zwykle , wszyscy są najlepszymi kierowcami i wyszli by z tej sytuacji bez szwanku. A pewnie wiekszośc z was gdyby znalazla sie w takiej sytuacji również by z asfaltu ząbki zbierała :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 jak zwykle , wszyscy są najlepszymi kierowcami i wyszli by z tej sytuacji bez szwanku. A pewnie wiekszośc z was gdyby znalazla sie w takiej sytuacji również by z asfaltu ząbki zbierała :buttrock: Niby jak by to miało nastąpić? Ktoś go postawił w takiej sytuacji czy sam ją spowodował? Trzeba by najpierw odłączyć funkcje mózgowe i zostawić instynkt dodawania gazu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 (edytowane) Niby jak by to miało nastąpić? Ktoś go postawił w takiej sytuacji czy sam ją spowodował? Trzeba by najpierw odłączyć funkcje mózgowe i zostawić instynkt dodawania gazu... masz gs-a i musisz z tym żyć :biggrin: więc nie porównuj sie z hayką Edytowane 21 Marca 2010 przez frafel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 masz gs-a i musisz z tym żyć :biggrin: więc nie porównuj sie z hayką Hehe, wolalbym miec GSa i tyle kilometrow w kolach co Przemek niz Hayke tylko po to, zeby moc sie nia chwalic przed znajomymi. A Ty masz jakis motocykl, ktorego nazwa nie konczy sie na jpg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Hehe, wolalbym miec GSa i tyle kilometrow w kolach co Przemek niz Hayke tylko po to, zeby moc sie nia chwalic przed znajomymi. A Ty masz jakis motocykl, ktorego nazwa nie konczy sie na jpg? ja nie mam motocykla , ale śmigam trochę samochodem i wiem , że na drodze trzeba mieć trochę pokory w sobie. I to , że nie wje**bałeś się komuś w dupę to nie znaczy , że jesteś najlepszym kierowcą świat i już nigdy Ci sie to nie przydarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi