dlugi1974 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam szanownych kolegów, mam wielkie zapytanie a mianowicie w związku z tym że wiosna tuż tuż a moja noga po operacji dochodzi do siebie a ja chciałbym zmienić nakrycie głowy ,od paru dni bez powodzenia próbuję odnaleźć model kasku który jeszcze parę lat temu można było znaleźć na każdym portalu z ochraniaczami szanownych głów a teraz kamień w wodę . Mianowicie chodzi mi o kask który stylizowany był na chełm pilota niestety nie pamiętam ani modelu ani marki , jeśli ktokolwiek mógłby mi pomóc to bardzo serdecznie dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Airoh TR1/2 http://airoh.pl/katalog/model/11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi1974 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Dzięki za szybką odpowiedź ale to nie ten, tamten był chyba nawet w kolorze oliwkowym ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Może prędzej o ten chodziło ;) http://www.moto-akcesoria.pl/kask-airoh-tr...-polysk,p,25700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi1974 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 niestety to też nie ten , model o który pytam był dostępny około 3-4 lata temu więc może już nie jest produkowany , przekopałem już 120 stron z alle.. i nie widziałem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiGi Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 A to nie ten sam kask? Przecież w tym który wrzucił abramsm1a1 nie ma tylko szczęki która jest dopinana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 A to nie ten sam kask? Przecież w tym który wrzucił abramsm1a1 nie ma tylko szczęki która jest dopinana. to jest ten sam garnek a w pytaniu może chodzić o jedną z wersji uvexa jet 160, ale ostatni raz w oliwkowej wersji z napisami typu "us army" widziałem go rok temu u przedstawiciela, czyli w tejże firmie motorfan jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi1974 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 no niestety to też nie ten kask ale serdezne dzięki wszystkim za chęć pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Widziałem takie kaski na którymś z mototargów. Wyglądało to centralnie, jak hełm pilota śmigłowca. Coś podobnego: http://www.motorcycle-journal.com/forum/at...elmet-anime.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi1974 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 oooo coś takiego kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Znalazłem coś takiego Wygląd spoko, ale z jakością może być różnie- jak to u Chińczyków..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Jest jeszcze kask Roof'a- Boxer: http://www.ridelust.com/wp-content/uploads...c_rose__big.jpg Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi