spyra78 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Małymi krokami do przodu.Może się wyjedzie jeszcze w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Sam wymyśliłeś te sety? Mistrzostwo :lalag: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyra78 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Sam wymyśliłeś te sety? Mistrzostwo :lalag:Tak. Po mojemu zrobione. Dzięki. Juz bliżej niż dalej. Wiec się chwalę ;) Cdn... Pozdro! Edytowane 16 Czerwca 2015 przez spyra78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ciekawe, ciekawe ...... nie wiem czy kierownicy nie dał bym w innym kształcie Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Mega :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyra78 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ciekawe, ciekawe ...... nie wiem czy kierownicy nie dał bym w innym kształcieJaka na przykład kierownica? Myślę trochę nad cliponami. Zostawię chyba jednak tak jak jest. Się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Tak, klipony zdecydowanie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyra78 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Zadupek się robi. Zaczyna mi się podobać :). Sporo tarcia jeszcze przede mną . Edytowane 28 Czerwca 2015 przez spyra78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyra78 Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 W skrocie: się składa :) Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyra78 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 już coś zaczyna być widać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 ładnie lampka się komponuje z przodu... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyra78 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Było malowane.Poniosło mnie ciut ale ostatecznie jestem zadowolony :) Jest dużo czerwonego. Ale go nie będzie właściwie widać. Chyba, że się zajrzy pod spód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyra78 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Tak to wygląda. Niestety do przyszłego tygodnia nic więcej nie zrobię. . Taksiakczyjak następny apdejt będzie wid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ekstra tylko ten silnik strasznie nisko i wahacz równolegle do ziemi. Może dłuższy amor? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi