piotr130872 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Witam wszystkichOdgrzeję trochę temat.Czy też mógłbym prosić o podesłanie instrukcji po polsku do VZ 800 z 98r.?Mój maill [email protected] Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crook Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Witajcie.Również jestem świeżo upieczonym właścicielem vz800 z 2003 roku z USA.Jeśli mógł by któryś z kolegów podesłać instrukcję obsługi to będę bardzo wdzięczny.[email protected] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbol Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Witam. Mógłby ktoś wysłać instrukcje w języku pl do Maraudera VZ 800 2000 rok. Pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Mam, ale niestety english :blush: Jak reflektujesz, daj cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szosz Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Sie ma. Myślałem, że jestem ostatnim dinozaurem na moim Marasiu, a to jeszcze ktoś na nich jeździ! :-) sorki za off topa, pozdro dla maruderów!! Wysłane z mojego ASUS_Z016D przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbol Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Mam, ale niestety english :blush: Jak reflektujesz, daj cynkBardzo chętnie przyjmę :) jeśli możesz wyślij na e maila: [email protected] (błąd w poprzednim) :) pozdrawiam Witam. Mógłby ktoś wysłać instrukcje w języku pl do Maraudera VZ 800 2000 rok. Pozdrawiam [email protected]Popełniłem błąd w adresie e mail. Powinien być: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Poszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek041 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Witam szanownych Maruderów:) jak w temacie również stałem się szczęśliwym posiadaczem Maraudera rocznik 97, rączki świerzbią coś rozebrać, doczyścić, dać mu drugie życie. Jeśli ktoś posiada książkę serwisową po polsku będę bardzo wdzięczny. Kontakt - [email protected]. Z góry dzięki i szerokości wszystkim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFelix Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Pytanko czy serwisówka z tej rosyjskiej strony to pełny egzemplarz? I czy ktoś posiada może takową w języku polskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 104x: nie ma serwisówek po polsku. nikt nie zainwestuje w tłumaczenie, skoro wszyscy je kradną przez net, zamiast zapłacić autorom za pracęjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek31 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Witam. Jestem posiadaczem Marudera vz800 od 3tygodni i proszę o przesłanie serwisów na adres [email protected] (najlepiej w j.polskim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 8 godzin temu, Marek31 napisał: Witam. Jestem posiadaczem Marudera vz800 od 3tygodni i proszę o przesłanie serwisów na adres [email protected] (najlepiej w j.polskim). Nie sądzę abyś zwrócił uwagę kiedy był ostatni wpis w tym temacie (2017 rok). Nie poczytałeś nawet tego tematu...nie ma serwisówek w jeżyku polskim. Tutaj masz service manualhttp://didis-welt.com/jolly/downloads/VZ800_Service_97_02.pdf Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek31 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Dzięki. Zwróciłem uwagę na daty i czytałem, ale liczyłem że dostanę odpowiedź, bo mam problem z silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacza Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Dzień Dobry; jeśli ktoś może to prośba o podesłania pełnej instrukcji do Maraudera 800; dziękuje LwG moj adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi