zysio Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam mam pytanie motocykl po założeniu nowej głowicy nie chce odpalić strzela cały czas w wydech Rozrząd ustawiony idealnie luzy zaworowe poustawiane ,miałem zerwany klin na kole magnesowym założyłem nowy i dalej to samo co jakiś czas strzeli w wydech co może być przyczyną z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Podepnij stroboskop i zobacz. Nikt nie jest wróżka. Poza tym świeczka pewnie do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Dzisiaj wystawilem swojego - zawsze palil na dotyk, a teraz obie swiece do zmiany. Wiec moze warto sprobowac na innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Widzę dwie opcje: -zamienione kable WN -świece do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 zle podpiete fajki. tak zrobilem w mym bylym bandycie 600 efekt ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 zle podpiete fajki. tak zrobilem w mym bylym bandycie 600 efekt ten sam Jesli zalozysz w GPZcie odwrotnie fajki to stawiam browara. Zysio probuj z GPZtem zamiast sprzedawac ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi