Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Ładna koza (szkoda jedynie, że nie nie ma upsiudedowna z przodu, byłby pełen wypas, ale to detal). Co do pasa nerkowego - kup koniecznie. On nie tylko chroni nerki (żebra i kręgosłup chroni buzer), ale przede wszystkim "trzyma w kupie" wnętrzności podczas jazdy w terenie. Tzn brzuch i jego wnętrzności o wiele lepiej znoszą ciągłe podskakiwanie, gdy są ściśnięte pasem. Siatkowego ocgraniacza do wtyczynowej jazdy nie polecam - nie chroni tak zdecydowanie jak osobny buzer, nałokietniki i pas nerkowy. Ochraniacz na siatce dobry jest na supermoto itd. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Czolem! No to czas na zmiane avatarka :).Co ta Jawa tam jeszcze robi :).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Dominik myślisz że dla taki "leszcz" jak ja odczuje różnice między upside-downem a normalnym przodem? :) Wystarczy mi że ma ponad 300mm skoku i regulacje dobicia i odbicia. Poza tym chyba w upside-downie łatwiej o wyciek i na pewno jest badziej narażony na działanie kamieni, piachu, błota itd. Poza tym upside-down jest cięższy ale tak jak mówie - nie odczułbym pewnie różnicy. A i sory za to przekleństwo we wcześniejszym poscie, aż mi głupio że musiałes to poprawiac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 za 5800 to chyaba nic lepszego bys nie kupil ,szkoda jedynie ze nie mozna go zarejestrowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 i juz była pierwsza jazda :(dojechalismy do Nowego Dworu caly czas droga nad wisłą. Nie obyło sie bez obrażeń :(Wracając poślizgnąłem się na leżącym drzewie i poleciałem na bok. Nadziałem się na kierownice a potem kolega na exc 125 przejechal mi po głowie ;)To z naszej głupoty bo nie zachowaliśmy odpowiedniego odstępu. Wszystkie mięśnie tak mnie bolą że zaraz ide chyba spać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Fajny cross, taki to ma niezlego gara. Ale pamietaj o bezpieczenstwie bo chyba chcesz na nim jeszcze troche czasu pojezdzic ;) . Wiem co to jest nowe moto, bo tydzien temu tez sobie kupilem maszyne :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Powiem ci że bardzo ładny motocykl :) trochę mi się przednia owiewka nie podoba ale przecież tu nie o to chodzi :clap:Ja teraz też się napaliłem na husky tylko ze na WRE chodzi mi o to aby jednak móc sobie na legalu pośmigać po asfalcie od czasu do czasu. Naprawdę ci się okazja trafiła za taką cene i taki motocykl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Albo Asfalt, albo teren, wybór nalezy do CIebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 fajna... szkoda że to nie WRE odblokawana bo wtedy w asfalt i terroryzować okolice :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Hmm ja ten motocykl to widziałen normalnie w tvn turbo w jednośladzie no tak mi się wydaje identyczna huski i jeszcze taka sama owiewka. To byłes ty Paweł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 4 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 tak to właśnie byłem ja :Dtylko nie Paweł tylko Adam :DKręcili akurat jak jeździliśmy i okazało sie potem ze jestem w tvn turbo, chociaz jeszcze sam tego nie obejrzałem ale już słyszalem od kolegów. Mówcie jak wypadłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Oj Adam Adam pomylił mi sie z kumplem Pawel87 :D no tka wlasnie skojarzyłem patrze husqy owiewka i to ty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Spoko wypadles, tylko w porownaniu do kolegow troche w zwolnionym tempie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 6 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 bo ja jeżdże 3 tygodnie a oni pare lat :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 bardzo mi sie podoba ta golarka tylko jestem ciekaw czy jest ona zarejestrowaa i ile za nią dałeś? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi