MYCIOR Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 A co pontonami mamy pływać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 A to nie ma juz innego miejsca zeby sie spotkac ??.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 UWAGA UWAGA!!! W piatek 28.05 o godzinie 20:00 odbedzie sie nastepna edycja spotu na podpromiu w Rzeszowie. W zeszlym tygodniu spot sie nie odbyl wedlug planu ze wzgledu na powodzie - caly parking na podpromiu byl zalany na okolo 1,5m. Mam foty to pokaze tym ktorzy jeszcze tego nie widzieli. Tym razem wybieramy sie zapalic jakis ogien, prawdopodobnie przed tamą wiekszosc chyba wie o czym mowie. Kazdy przywozi wszystko we wlasnym zakresie. Obowiazkowo KAŻDY BIERZE ZE SOBĄ DREWNO zeby bylo czym palic. Wystarczy po jednym kawalku. Przejazd z podpromia na miejsce ogniska wyrusza punktualnie o 20:37 takze prosze sie nie spozniac bo trzeba bedzie nasz szukac. Jesli ktos ma jeszcze jakies inne ciekawe propozycje co do zlotu niech dzwoni do mnie na nr 888-11-88-37. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 A to nie ma juz innego miejsca zeby sie spotkac ??.. Nie tylko o miejsce mi chodzi - pada, pada i pada. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 pada bo sucho :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Mnie zaciekawiła ta ciekawa godzina 20:37. Paqu mój drogi czy tu się kryje jakaś tajemnica, że ta godzina nie jest jakaś okrągła ? Węszę spisek. Thx za smsowe info tak w ogóle i w szczególe :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Jak cie zaciekawiła godzine to bedziesz musiala przyjechac i zobaczyc dlaczego taka a nie inna. Narazie tajemnicy nie zdradze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taan Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 To chyba Stirlitz....przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 UWAGA UWAGA!!! W piatek 11.06 o godzinie 20:00 odbedzie sie nastepna edycja spotu na podpromiu w Rzeszowie. Tym razem równeż wybieramy sie zapalic jakis ogien. Zrobimy sobie małą traske a nie bedziemy jeździć po mieście. Jedziemy do mnie do Bratkowic. Jest tam fajne miejsce na ogniska, miejmy nadzieje ze nikt nam sie tam nie wepcha. Kazdy przywozi prowiant we wlasnym zakresie. Ostetnio brakowalo chleba bo każdy myslal ze od kogoś sie poczestuje, niestety nikt nie wzia. Obowiazkowo KAŻDY BIERZE ZE SOBĄ JEDNO DREWNO zeby bylo czym palic. Wystarczy po jednym kawalku. Przejazd z podpromia na miejsce ogniska wyrusza punktualnie o 20:26 na spoźnialskich nie czekamy. Blisko naszego ogniska znajduje sie plac gdzie pozna pocwiczyc swoje piewsze jazdy na kolanie, zainteresowanym wytlumacze co i jak. Jesli ktos ma jeszcze jakies inne ciekawe propozycje lub pytania co do zlotu niech dzwoni do mnie na nr 888-11-88-37. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k o b 22 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Blisko naszego ogniska znajduje sie plac gdzie pozna pocwiczyc swoje piewsze jazdy na kolanie, zainteresowanym wytlumacze co i jak. Możesz pokazać na mapce gdzie jest ten plac (może być na PW). Można tam wpaść na tygodniu i pojeździć czy to jest jakiś prywatny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 To jest plac w Bratkowicach. Nie chce mi sie mapy robic. Jak chcesz to zadzwon 888118837 to ci wytlumacze albo zaprowadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ok. Pora na zapowiedź nowego spotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Daniel dzieki za zapowiedz :) UWAGA UWAGA!!! W piatek 25.06 o godzinie 20:00 odbedzie sie nastepna edycja spotu na podpromiu w Rzeszowie. Tym razem wybieramy sie okrezna trasa na rynek napic sie jakiegos soku. Ewentualnie pozniej po wszystkim jeszcze posmigamy po miescie jak juz sie ruch uspokoji. Przejazd z podpromia na rynek wyrusza punktualnie o 20:33 na spoźnialskich nie czekamy. Bedzie okazja zeby sie zgadac na wyjazdy weekendowe np do Leska itd. Ostatnio byla wyjątkowo słaba frekfencja, mam nadzieje ze sie polepszy tym razem, ja bede tak czy tak. Jesli ktos ma jeszcze jakies inne ciekawe propozycje lub pytania co do zlotu niech dzwoni do mnie na nr 888-11-88-37. Edytowane 20 Czerwca 2010 przez p A q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 :crossy: piękna idea umarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal21 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Śmiercią wakacyjną umarła ta idea, czy może brak organizatora :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi