jarameb Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Od jakiegoś czasu intryguje mnie, jakie kryteria musi spełnić pojazd żeby był motorower a nie motocyklem, znalazłem tylko że pojemność do 50ccm i v-max 45km/h. Czy to wszystko czy są jeszcze inne restrykcje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Od jakiegoś czasu intryguje mnie, jakie kryteria musi spełnić pojazd żeby był motorower a nie motocyklem, znalazłem tylko że pojemność do 50ccm i v-max 45km/h. Czy to wszystko czy są jeszcze inne restrykcje...? motorower - pojazd jednośladowy lub dwuśladowy zaopatrzony w silnik spalinowy o pojemności skokowej nieprzekraczającej 50 cm3, którego konstrukcja ogranicza prędkość jazdy do 45 km/h; Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarameb Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Czyli moc ograniczona przepisami nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Chcesz zrobić dwustu konną pięćdziesiątkę z Vmax 45 km/h ? :bigrazz: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus67 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Moc jest ograniczona przepisami ale już nie pamiętam do ilu kW,chyba do 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarameb Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Chcesz zrobić dwustu konną pięćdziesiątkę z Vmax 45 km/h ? bigrazz.gif wbrew pozorom nie :P... tak z ciekawości pytam no dobra, to dzięki za odpowiedź, temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Moc jest ograniczona przepisami ale już nie pamiętam do ilu kW,chyba do 3. konkretnie jakimi? pord mówi tylko tylko tyle, ile powyżej cytował Wlodi jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi