maaly4 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) witam serdecznie - jak w temacie potrzebowałbym zakupić sobie do motocykla praktyczną torbę na magnesy (nie na żadne paski) do zx 12 - chodzi o to że torba ta będzie chyba dośc specyficzna bo jak wiadomo zx12 na baku posiada tylko kawałek blachy w okolicach wlewu paliwa do której magnes się przyczepi - a większośc toreb posiada magnesy po bokach - może ktoś ma podobny model który może polecić - cena do ok 100 - 200zł - pozdrawiam Edytowane 27 Lutego 2010 przez maaly4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 za 100zł nie kupisz fajnej torby. jak chcesz konkret to polecam oxforda. dostepne min w intermotors Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Nie spotkałem się z torbą, która by miała magnes centralnie - jedynie na bokach. Poza tym zapomnij, że coś takiego by ci się utrzymało na plastikowym baku. Do 12-ki to tylko paski, Bagster z dedykowanym tankbagiem albo torby z klamrą Bags-Connection. Przy czym za 100-200 zł to tylko to paski :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Nie spotkałem się z torbą, która by miała magnes centralnie - jedynie na bokach. Poza tym zapomnij, że coś takiego by ci się utrzymało na plastikowym baku. Do 12-ki to tylko paski, Bagster z dedykowanym tankbagiem albo torby z klamrą Bags-Connection. Przy czym za 100-200 zł to tylko to paski :-) Mozesz jeszcze zobaczyc Axio, ma chyba z tego co pamietam magnesy na srodku. Jedynie cena moze nie pasowac - 410 zl. Torby swietne, ale troche malo pojemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Kolego to co napisane wyżej to NIEPRAWDA!!!. Sam mam torbę, która ma magnes na środku i to nie jakaś wypasiona tylko Bsquare. Po drugie w 1000RR bak też był cały plastikowy a pod spodem zbiornik ( tak jak w ZX12) i objechałem z torba na magnesy kawał drogi ( alpy/chorwacje/włochy/austrie - 4500 km) i zero problemów.Trzymało mega mocno. Kup na magnesy tylko nie za 45 zł i będziesz zadowolony. Przy dłuższym wypadzie nie zapomnij obkleić baku folią bezbarwną, żeby uniknąć rys od piask,u który dostanie się miedzy torbę a bak. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaly4 Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) MYCIOR napisz proszę jak dokładnie brzmi nazwa tej firmy i ewentualnie gdzie jej szukać bo wstępnie na all nie widze - dzieki i pozdrawiam Edytowane 28 Lutego 2010 przez maaly4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Nie wiem dokładnie jaki to producent , ale po bokach ma napisane B-SQUERE. Kupiłem to w UK za 30 funtów. Magnesy są naprawdę mocne. I już ją mam 4 sezon. Nic nie pękło nic się nie rozdarło i nic się nie postrzępiło. Używana dosyć często zrobiłem z nią ponad 20 tys. km. Na ostatniej wyprawie do Maroka to już ją miałem na R1 i 10 tys km wypakowana po brzegi - zero uszkodzeń. Tak jak mowie na 1000RR sie trzymała elegancko a tam bak też jest z tworzywa. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Nie wiem dokładnie jaki to producent , ale po bokach ma napisane B-SQUERE. Kupiłem to w UK za 30 funtów. przepłaciłeś :icon_mrgreen: b-square. parę lat temu pojawiły się pod tą marką produkty motocyklowe w lidlu, ale tylko raz - teraz już ich nie ma. miałem i teraz żałuję, że sprzedałem tego tankbaga za marne grosze, bo był naprawdę fajny i wytrzymały jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 no może przepłaciłem ,ale to nie były w lidlu tylko w sklepie z częściami do moto. Tak czy siak jestem zadowolony :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi