M@LY Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 witam mam do sprzedania gps w specjalnej cenie dla motocyklistów przy większych ilościach zniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 kolego może więcej szczegółów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 gps pozwala zlokalizować motocykl w razie zaginięcia do 5metrow jest dość mały można go zainstalować na stale lub zostawiać przy motocyklu gdy zaistniej taka potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miccal Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 z takim zapałem w jaki reklamujesz produkt nie wróże ci sukcesów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bor Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Daj może jakieś fotki. Pełniejszy opis, np, jak(czym)? lokalizujemy? Cena. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Do czego służy gps przy moto to my wiemy, więcej szczegółów to: producent?, jakieś dodatkowe miesięczne koszta, wodóle dane techniczne chłopie, to nie jest kram na którym chcesz opchnąć marchew i ziemniaki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Dziala bez abonamentu. Lokalizacja urządzenie poprzez wysłanie z telefonu SMSa (na numer karty Sim w lokalizatorze) po chwili otrzymujemy SMS zwrotny z aktualnym położeniem geograficznym. Możemy również zażądać wysyłania informacji o lokalizacji w pewnych odstępach czasowych np. co 30 sek. Otrzymane położenie geograficzne możemy sprawdzić używając: http://maps.google.pl Możliwość określenia obszaru po którym można się poruszać lokalizator. Wyznaczamy SMSem obszar podając współrzędne geograficzne, po przekroczeniu określonej granicy dostaniemy SMSa z aktualnym położeniem. Możemy również ustalić stale(np. garaz) położenie lokalizatora w momencie jego poruszenia dostaniemy SMSa oraz aktualne położenie geograficzne. Monitorowanie prędkości po przez ustalenie SMSem dopuszczalnej prędkości w momencie jej przekroczenia otrzymamy SMSa oraz aktualna pozycje geograficzną. Urządzenie może pełnić role podsłuchu dzięki wbudowanemu wewnątrz mikrofonowi. Lokalizator posiada przycisk SOS po jego naciśnięciu zostanie wysłany SMS z aktualna pozycja na nr telefonu ustalony wcześniej, SMS z pozycja będzie wysyłany co 3 min aż do odwołania alarmu. Wiecej info na priva. zdjęcia i instrukcje do przejrzenia wysyłam na @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 To ja poproszę na maila zdjęcia i instrukcje oraz [email protected] Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Zapodaj cennik do mnie tez na PW. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Ja tez :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Albo umieść cennik wstępny na FM wtedy unikniesz niepotrzebnych zapytań czy to aby nie kosztuje mniej niż 50 zł. :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Proszę również o info na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Dobrych pare lat temu pewna firma przewozowa z moich okolic miala cos podobnego pomontowane. Byly to telefony komorkowe, ktore muslay miec stale zasilanie - aby bateria sie ladowala. Spelnialy identyczna funcje jak w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Ładny opis ze zdjeciami http://gsmdownload.net/polphonedocs/u/1258...cja_obslugi.pdf Jestem ciekaw czy to jest ta podróbka, o której mówi producent tamtego sprzęta Edytowane 28 Lutego 2010 przez emass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Też poproszę o cennik, zdjęcia i instrukcje na emaila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi