maniek_7 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Witam, Ponieważ w niedzielę zespół naukowy u Pawła stwierdził, że stuka mi zawór, mam pytanie: no i co? Trzeba regulować zawory? Czy to wystarczy, czy może coś jeszcze być...? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 na początku trzeba wyregulować, a w trakcie regulacji ( jak już się podniesie dekiel ) można zobaczyć, czy któraś krzywka nie jest zatara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 znaczy, trzeba poturlać się do mechanika... OK, dzięki! Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 znaczy, trzeba poturlać się do mechanika... OK, dzięki No przecież już Ci to powiedziałem :-). Zawór, lub cokolwiek co to jest - wypada sprawdzić i tyle. Może wszystko jest w normie, a któryś tylko jest w górnej tolerancji i daje cicho o sobie znać. To wszystko przez to, że Twoja Kawka tak cicho pracuje. W Suzuki by ten dźwięk zanikł w ogólnym jazgocie :) i by się mówiło "ale chodzi !" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi