gryzlak Opublikowano 24 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Bardzo dziękuję za wyczerpujące temat odpowiedzi. Mój wałek organoleptycznie nie posiada żadnych oznak zużycia, a moto ma przejechane 36tk, ze względu zapewne na małe obciążenie silnika nic się tam nie dzieje, ale wiecie jak jest, kiedy jest możliwość uzyskania pełnej fabrycznej mocy buźka się śmieje 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monogar Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Cześć, Tak, w tym względzie zupełnie rozumiem 😉 Jest to tak wciągające, jak sama jazda motocyklem. Tym bardziej, że w dużym singlu odbiór tych kilku koników i niutonometrów "na plus" jest zupełnie inny, niż w wielocylindrowym silniku. Powodzenia życzę. Pozdravy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzlak Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 (edytowane) Cześć Wspominałeś kiedyś na forum motocyklistów, że xbr była też tłumiona kryzą pomiędzy gaźnikiem i głowicą. Jak to wyglądało? Pzdr Edytowane 25 Stycznia 2024 przez gryzlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Fajnie że wątek żyje. Tak jak już wcześniej pisałem wałek 44km dał lepsze zbieranie się od dołu. Miałem tą okazję że udało mi się kupić na eBayu taki wałek. Co do dławienia na kryzach to gdzieś wyczytałem że to miały motocykle po 85 roku. Wyglądało to tak że w gumie dolotu była kryza z odpowiednio mniejszym otworem. W takim wypadku wystarczyło wziąć tapeciaka i wyciąć tą kryzę. Jak znajdę to postaram się zrobić zdjęcia mojego wałka 27km.Gryzlak a skąd jesteś Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzlak Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 z Kołobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 z KołobrzeguMoże kiedyś okolic Bydgoszczy wybiorę się nad wielką wodę. . Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzlak Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Jasne, jak będziesz się wybierać daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogin Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Składam motocykl po remoncie i mam wątpliwość jak zamontować elementy nr 2, 3 i 4 na załączonym obrazku. Czy ktoś mógłby zrobić dla mnie zdjęcie stopki centralnej gdzie widać te elementy u niego w moto. Przydałoby mi się też zdjęcie jak idzie wiązka pod siedzeniem, bo nie jestem pewien czy dobrze poprowadziłem a w serwisówce zdjęcia są marnej jakości i nie widać dobrze. DziękiWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi