Georg48 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 :buttrock: No nareszcie! ! ! Mam nastepne moto - HONDA VTX 1300 S - Już "ameryka' i europa GO ubierają. Robie Go "na maxa" Jak bedzie gotowy to pokaże fotki. Zdrówka ! ! ! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 hehe... gratulacje ;) jak widzę tak Cię ten fakt ucieszył, że założenie jednego tematu nie wystarczyło, żeby nas ową radością obdzielić :D jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Gratulacje :clap: ... z niecierpliwością czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 HONDA VTX 1300 S Robie Go "na maxa" Czyli znowu dopakujesz ile wlezie w niego :icon_mrgreen: Ruszysz wtedy w ogole z miejsca ? :crossy: No i gratulacje :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Tylko nie zrób z tego pięknego motora jakiejś choinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 :buttrock: Zaczynam i ma byc : okucia obu błotników , orelek na przodzie , lightbar , gmol , spacerowki , osłona chlodnicy , osłona sygnalu ,zegarek , pas na zbiorniku , nakładki na hamulec + dwie na dzwignie biegów , akcesoryjne dekle silnika , osłona wału kardana , osłona lampy -tyl , grille na kierunkach , podkladka tablicy rej. , gmole tył , sakwy i stelaze , oparcie i bagażnik/sissybar/ , podlogi pasażera , uchwyty na nawigację i telefon , szyba i oczywiście szprychowane koła z oponami z białym pasem..... to na początek a w nastepnym terminie : nakladki na zaciski , oslona silnika , kubek z uchwytem , nakladki na odblaski , nakładki na przełączniki , osłony na - lagi , główke ramy , podesty , wahacz , zaciski , tylna sakwa i.... z początkim MAJA do Bukowiny na basen :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 :buttrock: Zaczynam i ma byc : okucia obu błotników , orelek na przodzie , lightbar , gmol , spacerowki , osłona chlodnicy , osłona sygnalu ,zegarek , pas na zbiorniku , nakładki na hamulec + dwie na dzwignie biegów , akcesoryjne dekle silnika , osłona wału kardana , osłona lampy -tyl , grille na kierunkach , podkladka tablicy rej. , gmole tył , sakwy i stelaze , oparcie i bagażnik/sissybar/ , podlogi pasażera , uchwyty na nawigację i telefon , szyba i oczywiście szprychowane koła z oponami z białym pasem..... to na początek a w nastepnym terminie : nakladki na zaciski , oslona silnika , kubek z uchwytem , nakladki na odblaski , nakładki na przełączniki , osłony na - lagi , główke ramy , podesty , wahacz , zaciski , tylna sakwa i.... z początkim MAJA do Bukowiny na basen :biggrin: Ja nie umiałbym wymienić z pamięci tylu dodatkow :icon_eek: A co dopiero zamontowac na jednym motocyklu..... Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 (edytowane) Heh. To niezła masz radochę widzę. Gratulacje. :clap: Nie zapomnij przypiąć też odblasków na tornister. :icon_mrgreen: MajkelPL - spoko, maszyna ruszy z miejsca, plastikowe nakładki na wszystko aż tyle nie ważą. PS.Na angielskim ebay`u ostatnio widział nowy gadżet do tego VTX. Były to nakładki na nakładki na osłonki imitacji wydmuszek atrap popychaczy. Żarcik, no musiałem. :notworthy: Latałem kiedyś VTX1800 Retro znajomego, git motór ogólnie, tylko uderzenia wału napędowego są dość przykre. Honda mogła się bardziej postarać projektując przekładnię. Edytowane 6 Lutego 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 (edytowane) Tyle zmarnowanych pieniędzy.Nie lepiej zacząć od konkretnych przeróbek jak hypercharger,jetkit i przeloty niż się bawić w kosmetykę tylko?Dziwi mnie też że zamieniłeś podrobionego harleya(xv1.6) na retrokosmicznego VTX'a, ale gratulacje świeżynki niech ci służy i szerokości :crossy: .Btw V&H gadają spoko w tym VTX'ie.Można też wiedzieć czemu takie pojemnościowe uwstecznienie? Edytowane 6 Lutego 2010 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 PS.Na angielskim ebay`u ostatnio widział nowy gadżet do tego VTX. Były to nakładki na nakładki na osłonki imitacji wydmuszek atrap popychaczy. Nie zapominaj ze do tego dojdzie jeszcze ..... przyczepka, obudowana chromowanymi zaciskami i obwieszona lampkami, diodami, antenkami i flagami :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ale przyczepka do motocykla czy na motocykl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Przyczepka do motocykla ... Taka mial w Wild Starze :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Przyczepka do motocykla ... Taka mial w Wild Starze :crossy: Majkel przyczepka 'poszła' razem z Wildkiem ale....nie wykluczam nowej . A hypery ,kity, cobry i tak nie dają ŻADNEGO efektu ! ! ! ! CRUISER to /dla mnie / WYGLĄD - popatrz na Harleye -dziadostwo....ale jaki połysk . A jak chce odjechac to dosiadam ZX-10 Syna i gnam. to w koncu 184 KM i 300km/h /bez chargerów kitów i cobrów . :biggrin: Majkel przyczepka 'poszła' razem z Wildkiem ale....nie wykluczam nowej . Lampek i światelek mam dosyc po Goldasie i to się juz 'ne wrati " A hypery ,kity, cobry i tak nie dają ŻADNEGO efektu ! ! ! ! CRUISER to /dla mnie / WYGLĄD - popatrz na Harleye -dziadostwo....ale jaki połysk . A jak chce odjechac to dosiadam ZX-10 Syna i gnam. to w koncu 184 KM i 300km/h /bez chargerów kitów i cobrów . :biggrin: Tyle zmarnowanych pieniędzy.Nie lepiej zacząć od konkretnych przeróbek jak hypercharger,jetkit i przeloty niż się bawić w kosmetykę tylko?Dziwi mnie też że zamieniłeś podrobionego harleya(xv1.6) na retrokosmicznego VTX'a, ale gratulacje świeżynki niech ci służy i szerokości :crossy: .Btw V&H gadają spoko w tym VTX'ie.Można też wiedzieć czemu takie pojemnościowe uwstecznienie? :cool: Wszystki wieksze pojemnosci /prócz Harego / to chińszczyzna -popatrz na te koła od Julina - z aluminiowej blachy lub odlewu - to zaprzeczenie cruisera i choppera ! / bez obrazy - to moje zdanie / :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) No cóż sam byłem zdziwiony jak w dragu ojca błotniki okazały się być z plastiku, dlatego mam porządnego polskiego ogara gdzie plastikowa jest tylko skrzynka na narzędzia i lampy :icon_mrgreen: A co do felg to powiem szczerze że próbowałem polerować szprychówki, ale po 4 godzinach wymiękłem.Nie wyobrażam sobie tego ręcznie robić, więc nie takie aluminimu straszne, choć wiadomo co najlepsze. A co do hypków jetów i wydechów to poza dyszami dają niezapomniane doznania akustyczno optyczne.A ten dźwięk zasysanego powietrza z takim dolotem-miodzio. Edytowane 7 Lutego 2010 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 No cóż sam byłem zdziwiony jak w dragu ojca błotniki okazały się być z plastiku, dlatego mam porządnego polskiego ogara gdzie plastikowa jest tylko skrzynka na narzędzia i lampy :icon_mrgreen: A co do felg to powiem szczerze że próbowałem polerować szprychówki, ale po 4 godzinach wymiękłem.Nie wyobrażam sobie tego ręcznie robić. A co do hypków jetów i wydechów to poza dyszami dają niezapomniane doznania akustyczno optyczne.A ten dźwięk zasysanego powietrza z takim dolotem-miodzio. :icon_eek: FAKT jak sie ma 19 lat to jeszcze pamieta sie to ssanie ,zasysanie i mleko z miodem pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi