Strzalek Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 zawsze musisz dołować ludzi że to nie ten rocznik myslalem sobie zeby wstawić zdjęcia husqvarny wr którą kupuje we wtorek ale chyba jednak tego nie zrobie bo zaraz mi powiesz ze to sprzed 10 lat juz jak kupił tego mtx'a to nie musiałes mu mowic ze jest starszy niz mu sie wydaje z resztą uważam ze w enduro i crossach rocznik nie ma praktycznie znaczenia, ważne jest kiedy ostatnio miał remont i co było wymienione. Wcale nie chcem nikikogo dołować, poprostu nie nawidze jak nieuczciwi sprzedawcy ludzi w ch*ja robią,ale takie są plskie realia, a co do huski tej co ostatnio pokazywałeś to jest OK. Jeżeli wam to nie pasuje to moge tego nie robić ale chyba warto zanc prawde. A jak będziecie sprzedawać i dacie ogłoszenie bez zdjęcia a ktoś przyjedzie z drugiego końca Polski i będzie sie zanł to go szalg trafi i wtedy nie chciałbym być na miejscu sprzedającego. A z Endurasem gadałem na gg i wszystko mu wyjaśniłem co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 nie no stary przeciez zartowalem tylkodobrze ze ostrzegasz ludzi przed takimi ludzmia co do tej husqvarny to nie kupuje tej czarnej tylko kupuje WR 125 z karpacza '99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Właśnie o tą 99 mi chodziło. Sprzęcik prezentuje sie rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 A oto Fotki:) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nom Hondzia całkiem, całkiem ...mnie to denerwuja kierunki zwisające z kierownicy, pomalowałbym lagi z prodzu bo wygladaja troche obleśnie. Dopracowałbym troche elementów ale jeśli jeżdzisz tylko po lesie to jest spox. :) PS - Już wiem od czego mam wyłącznik zapłonu na kierownicy w simsonie. :roll: PS2 - To taka konsola do gier :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Gratuluje nowego sprzątu!! :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Za tą kase to przyzwoity sprzęcik. Ja bym tylko zmienił oponki na bardziej terenowe i z tyłu na jakąś lżejszą bo ta jakos mi sie taka wielka wydaje. Zdecydyj sie na jakiś jeden kolor to będzie fajniej wyglądała. Te lagi z przodu to chyba nie są podrapane tylko to pozostałości po naklejkach. Spróbuj to czymś wyczyścić albo naklej jakie fajne nowe. Jak nie mas zto poszukaj to poszuykaj posta o nakleikach na wahacz tam jest napisane co trzeba zrobić, żeby Ci kilka przysłali za darmo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Oponka z tyłu wcale nie jest aż taka szeroka, zresztom mam już nową, bo to fotki z przed tygodnia, wkrutce będą nowe także brudne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Spoko maszyna, a biorac pod uwagę cene jaką zapłaciłes to w ogóle super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Mi chodziło badziej o profil niż szerokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 no rzeczywiscie, profil ma jak trialowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 No to teraz życzyć tylko żebyś lał paliwo i heja w las :) tzn żeby na paliwo dawał ojciec :lol: :lol: :lol: i heja w las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Na paliwo to nigdy nie nażekam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi