Gość robert73 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam wlasnie rozwazam zakup jednego z tych urzadzen, ktore lepsze?. Macie jakies opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 A co to są nakładki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 A co to są nakładki? Zeby zamontowac manetki trzeba zdemontowac istniejace a nakladki mocowane sa na rzepa na istniejacych obydwa rodzaje produkuje firma Oxford. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 a te nakładki to nie będą sie ślizgać? Ja mam manetki oxforda i sa super. Takie z czterema stopniami grzania (0,25%,50%,100%). Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Bluszczy a jak z akumulatorem??Przypadkiem nie ciągną Ci prądu przy wyłączonym zapłonie? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Bluszczy a jak z akumulatorem??Przypadkiem nie ciągną Ci prądu przy wyłączonym zapłonie? Podłączyłem je przez przekaźnik. Jak stacyjka jest wyłączona to prąd jest odcięty. Jedyna opcja to jak przekręcisz kluczyk ale nie odpalisz motocykla (brak ladowania) i wlaczysz grzanie to moze po dluższym czasie aku sie rozładować - ale kto durny przypadek :) Można kupić taki przekaźnik za jakies 10zl w kazdym elektrycznym. Zaletą jest to, ze nawet jak jakiś bachor na złość będzie chciał włączyc i rozładowac to sie nie da bez kluczyka :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 a te nakładki to nie będą sie ślizgać? Ja mam manetki oxforda i sa super. Takie z czterema stopniami grzania (0,25%,50%,100%). Polecam Nie slizgaja sie , trzeba dobrze naciagnac i maja trzy zakresy regulacji.Poza tym mam problem ze zdjeciem prawej lewa zeszla po ogrzaniu prawa natomiast nie, a nie chce uszkodzic roznica w ceni to tylko 10 euro Bluszczy a jak z akumulatorem??Przypadkiem nie ciągną Ci prądu przy wyłączonym zapłonie? Na wlaczniku jest tez kontrolka, a przekaznika nie ma na wyposarzeni trzeba zdobyc samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie slizgaja sie , trzeba dobrze naciagnac i maja trzy zakresy regulacji.Poza tym mam problem ze zdjeciem prawej lewa zeszla po ogrzaniu prawa natomiast nie, a nie chce uszkodzic roznica w ceni to tylko 10 euro zawsze mozna rozciąć stare manetki i zdjąć. Tez miałem problemy z prawą strona ale jakos zeszło. Jedno przed czym moge ostrzec to to, zeby smarowac klejem kierownice na końcach a nie kłaść w ogóle kleju do srodka manetki czy gdzieś na jej brzegu. Niestety ja tak zrobilem i klej który byl wewnątrz manetki sie tak jakby sciągnął (zrolował, nie wiem jak to nazwac :icon_razz: ) i nawarstwil przy koncówce kierownicy zaklejając rolgaz :buttrock: Skonczylo sie tym ze musialem rozmontować caly rolgaz zeskrobac klej i złożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ciekawe te nakładki, jedyne co mnie powstrzymuje przed zakupem manetek to nie licząc kasy jest właśnie to, że musiałbym wywalić stare. Jak założysz to daj znać jak to się spisuje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 zawsze mozna rozciąć stare manetki i zdjąć. Tez miałem problemy z prawą strona ale jakos zeszło. Jedno przed czym moge ostrzec to to, zeby smarowac klejem kierownice na końcach a nie kłaść w ogóle kleju do srodka manetki czy gdzieś na jej brzegu. Niestety ja tak zrobilem i klej który byl wewnątrz manetki sie tak jakby sciągnął (zrolował, nie wiem jak to nazwac :icon_razz: ) i nawarstwil przy koncówce kierownicy zaklejając rolgaz :buttrock: Skonczylo sie tym ze musialem rozmontować caly rolgaz zeskrobac klej i złożyć. Sek w tym ze mam metalowe manetki typu custo i musial bym urzyc fleksa arok temu zaplacilem 100 euro , a gomowe jakos nie wyobrazam sobie Ciekawe te nakładki, jedyne co mnie powstrzymuje przed zakupem manetek to nie licząc kasy jest właśnie to, że musiałbym wywalić stare. Jak założysz to daj znać jak to się spisuje. Pozdro tu masz adres namiar na ta firme www.oxford.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Sek w tym ze mam metalowe manetki typu custo i musial bym urzyc fleksa arok temu zaplacilem 100 euro , a gomowe jakos nie wyobrazam sobie tu masz adres namiar na ta firme www.oxford.com no tak, jakos nie pomyślałem ze mogą być metalowe :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 robert73 oxforda znam, mam kilka przydatnych bajerów od nich. Chciałbym się tylko dowiedzieć jak nakładki spisują się w porównaniu do standardowych grzanych manetek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 nie wiem dlaczego jak rzucilem okiem na tytul to skojarzylo mi sie z minetka u nastolatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 robert73 oxforda znam, mam kilka przydatnych bajerów od nich. Chciałbym się tylko dowiedzieć jak nakładki spisują się w porównaniu do standardowych grzanych manetek. Rano jade kupic nakladki odrazu powiem ze bedzie troche grubiej jak sie sisuja odpowiem jutro wieczorem jak przetestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) Rano jade kupic nakladki odrazu powiem ze bedzie troche grubiej jak sie sisuja odpowiem jutro wieczorem jak przetestuje Ty to masz fajnie :crossy: U nas 15 stopni mrozu :banghead: Widziałem gdzieś te nakładki za 200 zł - trochę cena jak na razie mnie powala :evil: Może w przyszłości ... Edytowane 25 Stycznia 2010 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi