jarek s Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Volvo V70 jest dość dobre pod tym wzgledem, może dlatego ze szwedzi są raczej wysocy. Ja co prawda mam tylko 187 cm, ale mam jeszcze duzo luzu i na nogi i na głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Tylko ze takie V70 tanie nie jest :P bardziej bym byl przekonany za 850 z silnikiem 2.0 BMW 520, jakos najbardziej mnie do BMW ciagnie nie wiem dlaczego.. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 No to płetw nie potrzebujesz .... Ja mam 47-48 .... zależy od producenta itd ......... no ale z gazem, hamulcem itd. nie mam problemu :icon_mrgreen: ...zwłaszcza z gazem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Kolczasty ..... nie chce mi sie zgłaszać Twojego spamu co chwila więc chyba od jutra sobie odpoczniesz .... tak z 7 dni od Forum .... Pozdrawiam serdecznie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Kolczasty ..... nie chce mi sie zgłaszać Twojego spamu co chwila więc chyba od jutra sobie odpoczniesz .... tak z 7 dni od Forum .... Pozdrawiam serdecznie :biggrin: Tylko weź to uzasadnij.Logicznie,bo jak na razie,to czysta zemsta :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Tylko weź to uzasadnij.Logicznie,bo jak na razie,to czysta zemsta :buttrock: Nie martw się .... ban będzie uzasadniony zgodnie z procedurami które nas Modów obowiązują, całuję :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) Pojeździj Peugeotem Partnerem, Citroenem berlingo i im podobnym. Tam jest miejsca dla kogos kto ma 2.5m wzrostu. Także z tyłu ;) I kangoo ;P bo np w Multivanie T4 mialem za malo miejsca nad glowa (mam 191cm) Edytowane 23 Stycznia 2010 przez Kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nie martw się .... ban będzie uzasadniony zgodnie z procedurami które nas Modów obowiązują, całuję :biggrin: w d...pe :icon_question: Cóż za wyróżnienie.Naprawdę nie trzeba,Klod :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 w d...pe :icon_question: Cóż za wyróżnienie.Naprawdę nie trzeba,Klod :icon_mrgreen: Wiem że to lubisz ... ale Ja nie gustuje w pośladkach męskich :icon_mrgreen: .... jakiś Twój "kolega" pewnie nie odmówi Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Wiem że to lubisz ... ale Ja nie gustuje w pośladkach męskich :icon_mrgreen: .... jakiś Twój "kolega" pewnie nie odmówi Drogi Klod,zawsze jesteś w rezerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Kangoo mogę polecić. W środku jest spory zapas pod dachem :bigrazz: Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Tyle ze tu nie chodzi o dach tylko on został wyjebany przez przyrodę tzn. ma długie nogi które ni chu*a nie chcą się zmieścić pod kierownica i dzięki temu siedzi w samochodzie prawie po turecku, jak by tego było mało łokieć takiego człowieka jest gdzieś za drzwiami jeszcze pół biedy jak jest ciepło można go wywalić na zewnątrz ale w zimie zaczynają się schody. Dlatego auta dostawcze będą w miarę wygodne kierownica umieszczona jak w traktorze tyle ze chłopak nie chce mieć furgonu tylko samochód i rozumiem jego ból. Wczoraj lukałem na środek BMW 5 i powiem ci ze kicha może być z prawa noga. Musiał byś na pewno sanki przerobić chyba ze się upakujesz jakimś tam magicznym sposobem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Mamy Sharana i wswzysto jest dobrze... ale to jest van. Z lokciami nie mam problemu :P ostatnio mierzylem ile mam dlugosci z rozlozonymi rekoma i wyszlo 220 cm xD Jutro jade przybierzyc sie do jakiejs BMW seri 5. Zobaczymy jak to bedzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi