infernalrace Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 powstalo forum Infernal Moto Race na ktorym mozna zadawac pytania organizatorom lub pisac swoje uwagi i sugestie www.infernalrace.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 no to zorganizuj coś fajnego kolego za darmola, z miłą chęcią sporo ludzi cię odwiedzi - Wszyscy mielą ozorem i każdemu źle - to są właśnie polskie realia pzdr No właśnie NIE WSZYSCY Mycior, nie wszyscy.... polecam linki w mojej sygnaturze.... jak się chce, to się da. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Czyli jak będę pierwszy to zarobię 10000zł. :bigrazz: Ok. Nie sądzę,...Proszę pamietać o punktach kontrolnych...A one mogą być od siebie"ździebko"oddalone i być moze trzeba będzie nieco zboczyć z trasy... :icon_mrgreen: Oby się nikt tak nie motał, jak w "Pogoni za lisem" :icon_razz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infernalrace Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ruszyły zapisy IMR !! www.infernalrace.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 coś lista się powoli zapełnia. Ciekawy jestem jak się sprawy potoczą. Czy to będzie pierwszy i ostatni tego typu EVENT , czy uda się tak to rozegrać, że każdy nie będzie się mógł doczekać następnej edycji? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 i już po - WYNIKI http://sinner.com.pl/strony/infernal/wyniki.html pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Osobiście uważam,że 1000zł wpisowe to za dużo. Pozatym jeszcze koszty benzyny. Za tysiaka plus ta kwota na benzynę to można naprawdę sporo zwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Osobiście uważam,że 1000zł wpisowe to za dużo. Pozatym jeszcze koszty benzyny. Za tysiaka plus ta kwota na benzynę to można naprawdę sporo zwiedzić. jak ktoś lubi to można i na jednej imprezie wydać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Tak mi przyszło do głowy, że zapadła zupełna cisza w tym temacie i jakoś media się nie rozpisywały o tej imprezie. Nawet na stronie sponsora motogen.pl nie znalazłem obszerniejszych informacji jak tylko zapowiedź owej imprezy. Przeglądając forum imprezy widzę dużo pozytywnych odpowiedzi za co chwała organizatorowi ale...to subiektywne. 50 osób się nie nazbierało ale pewnie w przyszłym roku im się uda.Tak naprawdę to nie wiem kto tam wygrał. Mycior ubiegł mnie cholera. Edytowane 13 Czerwca 2010 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zamiast infernal moto race fajnie jakby zrobili coś na wzór Isle Of Man TT :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Materiał z imprezy na MOTOGEN.PL został już dawno opublikowany :) Kiepsko szukałeś, wystarczy tylko wejść w zakładkę artykuły i ciągle jeszcze wisi całkiem wysoko, w razie czego bezpośredni link: http://www.motogen.pl/artykuly/relacje/inf...cja,art122.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Super sprawa. Po przeczytaniu relacji na Motogenie zajarałem się. Niestety żeby wystartować za rok i wpłacić wpisowe musiałbym już dziś zacząć odkładać. Gratulacje za pomysł. PzDr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi