adam87 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 kiedyś jak miałem jeszcze jawe to latałem z takim kolesiem na derbi SM własnie. musze wam powiedziec ze objeżdżałem go z palcem w dupie popijając browar :twisted: zarówno na prędkosc max jak i na przyspieszenie. Jedno co lepiej mu wychodziło to stoppie. Ale ogolnie motor fajny. Dobre zawieszenie i hamulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 a moze takie cos jak ma trajka66 ?? znaczy sie cagiva super city - bardzo sympatyczny motorek, mi sie barzo podoba, choc to bardziej enduro niz super moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 o wlasnie super city, jest ogolnie fajna tylko ma troche przód brzydki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Ale supercity już nie produkują :buttrock: a SMX`a, Sende SM, i DTtke SM cały czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Supermoto przy tej pojemności? Nie wiem, czy bardziej nie opłaca się zwykłe enduro. Jest trochę gorsze pod względem wyglądu a osiągi mają takie same. Na oponach uniwersalnych specjalnie nie ustępuje. Natomiast sm gdzieś do lasu nie wyskoczysz. Co do kupna, to rzadko się spotykałem z używanymi SM prędzej kupi się nowy, ale za cenę jaką trzeba za nie zapłacić bym gorąco podziękował. Radziłbym najzwyczajniejsze enduro , ale decyzja należy do ciebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Kumpel ma u mnie Sende SM a Słabek rzecz jasna Sende R. SM`ka w lesie radzi sobie średnio tzn zakręty :buttrock: Tyłek sie ślizga ale przeiceż o to chodzi w Supermoto nie ? Na ulicy jednak SM`ka jest lepsza od R (no teraz nawet nie porównuje bo Słabek ma nowe gumy). SM`ka jest chynba niższa o 2cm i różni się jeszcze oprócz opon i felg amortyzatorami. Senda R ma upside down`y a SM zwykłe, Paioli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Supermoto przy tej pojemności? Nie wiem, czy bardziej nie opłaca się zwykłe enduro.dokladnie tak samo uwazamprzeciez supermoto mające 8km mocy nawet porządnie w zakręt nie wejdzie, chyba ze na hamulcu tylnym ale juz bokiem z niego nie wyjdziesz, paląc gume. Jeszcze jedno co mozesz na takim supermoto zrobic to porządne stoppie ale o jeździe na gumie raczej nie ma juz mowy. No chyba za kupujesz supermoto dla wyglądu a nie żeby poszaleć :buttrock:Kup lepiej porządne enduro bo na tych 50cc juz mozna sie troche nauczyć i w terenie pojezdzic bo tam nie są osiągane tak duże prędkosci jak na szosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Jeśli moto ma głównie służyć do jazdy na asfalcie to tylko supermoto :)Mnie nadal korci, żeby przerobić swoje enduro na supermoto (mialem juz kupowac obrecze), ale stwierdziłem że nie ma to jak hard enduro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 miałem Derbi GPR50RR z 2000 roku. Bardzo miła zabawka do nauki jazdy. Po odblokowaniu dawała rade nawet w 2 osoby rozpędzić sie do licznikowych 100km/h. Solo rozpedzała sie do 110km/h. Przejeżdziłem nią blisko 14000km. Miło wspominam to moto. Przez ten czas nie miałem z nim żadnych kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Senda ma ten sam silnik co GPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 JAki drebioch sie wam bardziej podoba R czy Sm bo mi zdecydowanie SM ale i tak wolał bym R (enduo?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 JAki drebioch sie wam bardziej podoba R czy Sm bo mi zdecydowanie SM ale i tak wolał bym R (enduo?) Ja bym wybrał SM, bo R i tak bym w terenie nie poszalał :mrgreen: Pozatym juz jeżdziłem SM i naprawe super moto w miasto :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 JAki drebioch sie wam bardziej podoba R czy Sm bo mi zdecydowanie SM ale i tak wolał bym R (enduo?) Ja bym wybrał SM' date=' bo R i tak bym w terenie nie poszalał :mrgreen: Pozatym juz jeżdziłem SM i naprawe super moto w miasto :evil:[/quote']a ja bym wzial R,bo do jazdy w terenie jest to najlepszy 50ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Kuciłbym się czy to najlepszy 8) Wolałbym HM albo Bete :mrgreen: ale to tylko moje zdanie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Kuciłbym się czy to najlepszy 8) Wolałbym HM albo Bete :mrgreen: ale to tylko moje zdanie :twisted:nie robmy offtopicu,juz takie dyskusje byly...ja tylko powiem,ze jak w tym sezonie uczylem sie smigac w terenie to pare mialem takich sytuacji,ze gdyby moc byla wieksza to bylbym troszke moze połamany,a moto napewno by ucierpial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi