Gość styk Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Całkowicie zgadzam się z opinia o R1150R. Jakiś czas temu poznałem kolesia Jeżdżącego na RT. Moim zdaniem nie jest to udany model motocykla. Za mały silnik jak do podróżowania. Szczególnie zauważa się to podczas jazdy z bagażami i pasażerem. Do turystyki przydało by się coś z 120KM. Jakiś K1200. Moją Erkę wykorzystuje głównie w mieście i uważam że nie ma lepszego motocykla do jazdy w korkach i ciasnych zakrętach. Musiałem się nieco przyzwyczaić do wagi motocykla (240kg) ponieważ sam nie jestem zbyt duży. Kilkukrotnie również doceniłem walory ABS'u... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati85 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 mam 1150 RT od kilku lat, motocykl niezawodny, wygodny, i bardzo przemyślany - kolega który gołą Rką śmiga nie jeździł chyba długich tras w deszczu i zimnie (szyba wystarczy? powodzenia) a co do zwrotności to może golas jest zwrotniejszy ale nawet z owiewkami RT bije na głowę 99% innych motocykli, ciężar czuć dopiero przy pełnych bagażach i pasażerce w mieście - ale pokażcie mi motocykl w którym nie czuć - lol.Pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 11 lat !!! , gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potoczek2 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 rt 1150 - nie ma nic lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 11 lat !!! , gratuluje.Co nie zmienia faktu, że BMW R 1150 RT jeszcze jeżdżą i każda nowa opinia na ich temat jest mile widziana. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 rt 1150 - nie ma nic lepszegoR 1200S i nie ma nic lepszego ;) :) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 R 1200S i nie ma nic lepszego ;) :)R 1200 GS i nie ma nic lepszego ;) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste-fan Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 każda sroka swój ogon chwali :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi